Logo CrazyGames.hu

Planet Clicker

Értékelés:
9,0
(38 804 szavazatok)
Megjelent:
2021. november
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Planet Clicker egy egyszerű kattintgatós játék, amelyben a cél az energiatermelés kimaxolása és új bolygók meghódítása. Vásárolj és fejlessz különböző energiatermelő eszközöket, és kolonizáld az univerzumot.

Kolonizáld a naprendszert

Föld

A Plant Clicker játék a föld bolygón kezdődik, ahol számos fejlesztés érhető el. Farmok, erőművek és más létesítmények építésével növelheted az egy kattintással leadott energiát.

Mars

Ha már elég energiát gyűjtöttél össze a földön, megveheted a Mars bolygót interplanetáris energia transzfúzió segítségével. A vörös bolygó újabb fejlesztések tucatjai előtt nyitja meg az utat, mint például a napolaj, atomenergia és az űrlény technológia.

Venus

Az utolsó kolonizálható bolygó a Vénusz, ami nem kevesebb, mint 1 trillió egységnyi energiába kerül. Ez a bolygó olyan csúcstechnológiákat rejteget, mint a nanoacél, láva, és a rejtélyes "futurisztikus technológia" fejlesztés, amely a leges legutolsó elérhető fejlesztés.

Még több ilyen játék

A klikkelős és a könnyed játékok az összes játék közül az egyik legaddiktívabb kategória. A választási lehetőségek száma végtelen. További klasszikus hasonló játékok például a Candy Clicker 2, Orb of Creation és a GrindCraft.

Kiadás Dátuma

2021 november

Fejlesztő

A Planet Clicker játékot a Coltroc csapata készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és okostelefon)

Irányítás

Kattints a bolygókra a bal egérgombbal az energiatermeléshez

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés