Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Swords and Sandals 2

Értékelés:
8,8
(70 660 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Swords and Sandals 2 egy akció-forduló alapú gladiátorjáték RPG elemekkel. Ez a második rész jelenti a klasszikus gladiátorharcos játék visszatérését! Készítsd el a karaktered, vásárolj harci felszerelést, és küzdj az arénában az aranyért vagy az életedért.

Hogyan kell játszani a Swords and Sandals

Amikor elindítod a Swords and Sandals 2-t, felkérnek, hogy hozz létre egy karaktert. Itt módosíthatod a gladiátorod vizuális megjelenését, és képességpontokat adhatsz a statisztikáidhoz, mint például az erő és az állóképesség.

Csatározás megkezdése

A Swords and Sandals 2 harcstílusa fordulóalapú. Számos mozdulatot választhatsz, amelyek közül néhány mutatja a siker esélyét. Ha befejeztél egy csatát, aranyat kapsz és szintet lépsz. A szintlépéssel több képességpontot kapsz, amit hozzáadhatsz a gladiátorodhoz.

Vásárolj új felszerelést

A megszerzett aranyadból különböző fejlesztéseket vásárolhatsz a páncélodhoz, fegyverzetedhez és mágiádhoz. Ezután egyszerűen menj el az általad választott boltba, amikor a városban vagy.

Jellemzők

  • Fordulóalapú csaták
  • Folyamatos fejlesztések
  • Karakteralkotás
  • Vicces vizuális stílus

Fejlesztő

eGames készítette ezt a játékot.

Platform

Webböngésző

Még több ilyen játék

Böngéssz akciójátékaink között, hogy megtaláld a harci és stratégiai játékok sorát, amelyekben a játékmechanika fordulóalapú, vagy böngéssz a Flash-játékok között a Ruffle segítségével emulált Flash-klasszikusokért. Kipróbálhatod néhány népszerűbb címünket is, mint például a Battleship, a Call of War vagy a Cookie Delivery.

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés