Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Swords and Sandals 2

Értékelés:
8,8
(67 228 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Swords and Sandals 2 egy forduló alapú gladiátor játék, amely RPG elemekkel van ellátva. Ez a második rész jelzi ennek a klasszikus gladiátor harcos játéknak a visszatérését! Hozd létre a karakteredet, vásárolj harci felszerelést és küzdj az aranyért vagy az életedért az arénában.

Hozd létre a Gladiátorodat

Amikor elindítod a Swords and Sandals 2-t, felkérik, hogy hozz létre egy karaktert. Itt módosíthatod a gladiátorod kinézetét és képességpontokat adhatsz a statisztikáidhoz, mint a szívósság és az erő.

Kezdj Harcolni

A Swords and Sandals 2 harci stílusa forduló alapú. Különböző lépések közül választhatsz, amelyek közül néhány mutatja a siker esélyét. Ha befejeztél egy csatát, aranyat kapsz és szintet lépsz. A szintlépéssel több képességpontot kapsz, amit hozzáadhatsz a gladiátorodhoz.

Vásárolj Új Felszerelést

A megszerzett aranyat felhasználhatod armor, fegyver és varázslat fejlesztésekre. Egyszerűen menj a városban a választott boltba.

További Ehhez Hasonló Játékok

Nézegesd a böngészőnkben elérhető forduló alapú játékokat, hogy találj számos harci és stratégiai játékot a forduló alapú mechanikára épülve. A Flash játékainkat is ellenőrizheted a Ruffle segítségével, ami a Flash klasszikusokat támogatja.

Jellemzők

  • Forduló alapú harcok
  • Folyamatos fejlesztések
  • Karakter létrehozás
  • Vicces vizuális stílus

Fejlesztő

A játékot az eGames készítette.

Platform

Web böngésző

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés