Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bloxorz

Értékelés:
8,4
(16 400 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Bloxorz egy trükkös fejtörő játék, amely teszteli a logikai képességedet és az agykapacitásodat egyaránt. A cél az, hogy eljuttasd a kockát a kocka formájú lyukba, anélkül, hogy leesnél a pályáról. Kezdj el gondolkodni és próbáld ki, hogy milyen messzire tudsz jutni!

Hogyan kell játszani a Bloxorz játékot?

Használd a kurzornyilakat, hogy mozgasd a kockát a lyuk felé. A cél egyszerűnek tűnik, azonban a Bloxorz nehéz fejtörők sokaságát állítja majd eléd, amelyek egyre nehezebbek lesznek, ahogy haladsz előre a játékban. Összesen 33 pályát kell teljesítened.

Ahogy a szintek egyre nehezebbé válnak, újabb és újabb játékelemekkel találkozhatsz. Használnod kell többek között kapcsolókat, különleges blokkokat és összeilleszthető blokkokat ahhoz, hogy eljuthass a célig.

Milyen kapcsolók és blokkok vannak a játékban?

A Bloxorz játékban 3 fajta kapcsolóval találkozhatsz. A körmintás kapcsoló akkor lép működésbe, ha bármilyen módon landolsz rajta, tehát ez egy úgynevezett "puha" kapcsoló. Az X alakú kapcsoló aktiválásához álló helyzetben kell landolnod rajta. A zárójel mintájú kapcsoló teleportként működik, aktiválódés után pedig kettéválik.

A narancssárga padló blokkok törékenyebbek, mint a szürkék. Ha megpróbálsz álló helyzetbe kerülni ezeken, akkor eltörnek.

További fejtörőkre vágysz?

Amellett, hogy a Bloxorz egy trükkös fejtörő, egyben egy klasszikus oldschool játék a Flash korszakból, amelyet most a Ruffle emulációnak hála újra játszhatsz. Ha további kihívásokra vágysz, akkor csekkold a Cups - Water Sort Puzzle és a Math Push játékokat is.

Bloxorz Tippek

  • A jobb felső sarokban láthatsz egy kulcsszót. Ezt a kulcsszót kell megjegyezned, hogy ugyanerre a pályára térhess vissza.
  • A kicsi blokkok csak a kör kapcsolókat tudják aktiválni, a többi kapcsoló aktiválásához nem elég nehezek
  • A kapcsolók számtalan módon változtathatjkák a pályát. Minden figyeld, hogy pontosan mit változtatnak meg.
  • A lent található videón az összes pálya megoldását megnézheted, ha nagyon elakadnál.

Fejlesztő

A Bloxorz játékot Damen Clarke készítette a DX Interactive csapatától.

Irányítás

Használd a kurzorokat, hogy mozgasd a kockát.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés