Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bloons Tower Defense 2

Értékelés:
9,1
(19 322 szavazatok)
Megjelent:
2020. december
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Bloons Tower Defense 2 egy népszerű tower defense játék, amely eredetileg Flash változatban jelent meg a Ninja Kiwi fejlesztésében. Helyezd el átgondoltan a védelmi erőidet, fejleszd az egységeid és állítsd meg az összes léggömböt.

Bloons Tower Defense 2

Válassz különféle játékmódok közül

A Bloons TD 2 játékot játszhatod könnyű, közepes vagy nehéz nehézségi fokozaton. Egy laza szórakoztató játékért, amely során minden fegyvert és egységet kényelmesen ki tudsz próbálni érdemes könnyű módban kezdened.

Állítsd meg a léggömböket

A játék célja, hogy megállítsd a léggömböket, mielőtt elérnék a kijáratot. Ha egy léggömbnek sikerül elmenekülnie, akkor veszítesz egy életpontot.

Fejleszd a védelmi erőidet

Kezd a védelmed felépítését darts dobáló majmok elhelyezésével az út mentén, majd indítsd el az adott kört. Minden egyes körben intenzívebb támadásra számíthatsz. Adj hozzá újabb és újabb egységeket és fejleszd a már meglévő egységeid, hogy tartani tudd a lépést a támadókkal. A legjobb fejlesztés a szupermajom. A szupermajom nagyon gyorsan dobál darts nyilakat, sőt akár lézert is tud lőni a szeméből!

Még több ilyen játék

További hasonló játékokért keresd fel a CrazyGames tower defense játékok szekcióját. Az Endless Siege és a Tower Swap két rendkívül népszerű játék ezen kategóriában. Ha retro internetes klasszikusokat keresnél akkor pedig keresd fel bátran a Flash játékok kollekciót.

Platform

Webböngésző

Irányítás

Használd az egeret a játékhoz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés