Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bloons Tower Defense 4

Értékelés:
7,0
(89 018 szavazatok)
Megjelent:
2021. március
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Bloons Tower Defense 4 egy klasszikus toronyvédelmi játék, amely eredetileg Flash-ben jelent meg. Védd meg az utat a különböző védművek taktikus elhelyezésével a térképen. Fejleszd őket és oldd fel újabbakat, ahogy haladsz előre a játékban.

Hogyan kell játszani

A Bloons TD 4 több pályát tartalmaz különböző nehézségi szintekkel. A könnyebb pályákon kényelmesebb helyeket találsz a védekezésed elhelyezéséhez, és általában hosszabbak is. A nehézségi szintet is beállíthatod, csökkentve a vásárlások árát, a szintek számát és növelve az életedet.

16 új fegyvert és védelmet lehet feloldani, minél tovább jutsz a pályán. A legtöbb ilyen tárgyat fejlesztheted, hogy hatékonyabban tudj megbirkózni az új fenyegetésekkel és hatékonyabban le tudjad győzni az ellenségeket.

További hasonló játékok

Sok más népszerű toronyvédelmi játék található a CrazyGames oldalán. Nézd meg az Endless Siege-t, egy hasonlóan addiktív címet, vagy a Tower Swap-ot, ha valami másra vágysz. Megtekintheted a Bloons Tower Defense első részét is, amely a nagyobb újranyitott Flash játékokhoz tartozik.

Jellemzők

  • Különböző pályák a védelemhez
  • 16 feloldható védelmi elem
  • Fejleszthető védművek
  • Feloldható játékmódok

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés