Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bloons Tower Defense

Értékelés:
9,1
(50 694 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Bloons Tower Defense az eredeti és első Bloons TD játék. Építsd fel a védelmedet egyre növekvő léggömbök ellen. Használj különböző egységeket és fejlesztéseket, hogy meggátold a léggömbök célba érése előtt azokat.

Hogyan kell játszani

Tornyaikat toronyépítményekre helyezze

Találjon jó helyet az első védelmeihez, majd indítsa el az első hullámot. Ebben a szakaszban csak a dart és tack tornyokat engedheti meg magának. Az egyes fegyverek adatai a jobb oldalon vannak feltüntetve, és hasznos információkat nyújtanak a tornyok működéséről. Jó ötlet a védelmeket olyan területekre helyezni, amelyek több szögből védik az utakat, különösen, ami a tákolmánytornyokat illeti.

Vásároljon fejlesztéseket

A szintek előrehaladtával fejlesztenie kell a meglévő tornyokat annak érdekében, hogy megállítani tudja az egyre növekvő légigömb hullámokat. A legnagyobb fegyver a dart torony lesz a játék során. Ezeket bárhol elhelyezheti, és rendkívül erősek a dárdák átütő képessége fejlesztésével, tehát ne féljen ezeket az erős majmokat egymásra helyezni.

Új védelmek kiterjesztése

Későbbi szinteken gyorsabban mozgó léggömböktől kezdve több lufit tartalmazókig és nagyobb tűzerejű léggömbökig számos más típusú léggömb is megjelenik. A legtrükkösebb mind közül a fekete léggömb. Ebben a szakaszban szükséges figyelembe venni a bomba és jégtornyot, amelyeket ekkorra megengedhet magának.

Szerezze be a szuper majmot

Mielőtt megvenné a jégtornyot, először vegye meg a bombatornyot, mivel csak a bombák tudják kidurrantani a befagyott léggömböket. A dolgok gyorsan elveszhetnek, ahogy a játék későbbi szakaszában eljut egyre magasabb szintekre. Gyorsabban kell gondolkodnia és aktívabban építkeznie annak érdekében, hogy a léggömbök ne törjenek át a védelmein. Végül megengedheti magának a szuper majmot, amely gépként rombolja a léggömböket.

Fejezze be a játékot

A Bloons Tower Defense nem tart örökké. Miután minden védelme a megfelelő helyre került, végigjátszhatja a pályákat és eljuthat a 50. szintre. Ez a végső kör, és ha teljesítette, a játék véget ér. Gratulálok! Most már ideje a Bloons Tower Defense 2. részével játszani.

Ehhez hasonló játékok

A Bloons TD 1 egy klasszikus nosztalgiadarab a Flash játékok korszakából. Ha további emlékeket szeretnél, nézd meg az összes játékot a gyűjteményben. Meglepően jól teljesítenek. A világ legnehezebb játéka egy kihívást jelentő választás, ahogy a legendás Papa's Pizzéria is.

Fejlesztő

Ezt a játékot a Ninja Kiwi fejlesztette.

Platform

Web böngésző

Irányítás

Válaszd ki a telepítendő egységeket, majd helyezd el őket a térképen az egérrel. A már meglévő egységekre kattintva fejleszteni tudod azokat.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés