Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Flappy Bird

Értékelés:
8,0
(63 706 szavazatok)
Megjelent:
2014. február
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Flappy Bird egy klasszikus oldalnézetes játék, amelyben akadályokat kell kikerülnöd. Eredetileg mobil játékként került kiadásra, de később a fejlesztője, Dong Nguyen elérhetetlenné tette. Ma már az eredeti egyszerű egyetlen billentyűs addiktív játék számtalan klónváltozatával játszhatsz az interneten.

A Flappy Bird dióhéjban

A Flappy Bird játékmenete egyszerű, addiktív, de közben rendkívül idegesítő is. Nyomkodd a kijelzőt, hogy emelkedj és igyekezz keresztüljutni az akadályokon, anélkül, hogy nekik ütköznél. Ha elbuksz, akkor a játék kiírja a pontszámod, amat aztán újra és újra megpróbálhatsz megdönteni.

Játszd az interneten

A Flappy Bird eredetileg mobil játékként készült, de később lekerült az alkalmazásboltokból. A Forbesnak adott interjúban, a Flappy Bird fejlesztője, Dong Nguyen azt mondta, hogy azért távolította el a játékot, mert az túl addiktívvá és virálissá vált.

A Flappy Bird öröksége

A Flappy Bird a hypercasual mobiljátékokt felemlekedésének kezdetét jelezte előre. A játék sikere után ezerszámra készültek a hasonlóan egyszerű, csupán egyetlen gomb nyomogatásával játszható játékok. A Square Bird és a Tap Tap Shots két további remek tétel, ha szereted az ilyen játékokat!

Funkciók

  • Rendkívül egyszerű játékmechanika
  • Idegesítő de addiktív egyszerre
  • Globális és lokális eredménytábla
  • Ez az eredeti Flappy bird játék

Kiadás Dátuma

2014 eleje

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

Kattints, hogy csapdoss a madár szárnyával.

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés