Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Age Of War

Értékelés:
9,4
(138 957 szavazatok)
Megjelent:
2018. március
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Age of War egy epikus bázisvédelmi stratégiai játék, ahol folyamatos háborút vívsz. Folyamatosan hozz létre egységeket, hogy megvédhesd a bázisodat és elpusztíthasd az ellenséget. Amikor elégséges XP-t gyűjtesz, akkor a civilizációd fejlődni fog, új technológiákat nyújtva a harcban való felhasználáshoz.

Csata a korszakokon keresztül

Az egyszerű időkben kezded a játékot. Barlanglakók denevérekkel és sziklakatapulttal. Minden korszak teljesen új egységeket és fegyvereket hoz, a barlanglakók dinoszauruszokon lovagolóitól a jövőbeni lebegő tankokig.

A játékban maradáshoz a kellő mennyiségű egységet és tornyot kell létrehoznod, hogy feltartsd az ellenféltől érkező nyomást, miközben elég erőt fejlesztesz ki ahhoz, hogy elérd az ő bázisukat. A főhadiszállásod védelmére telepíthetsz tornyokat és további helyeket fejleszthetsz más védelmi fegyverek számára.

Szintén rendelkezel egy speciális támadással. Tüzérségi lövéseket és isteni erővel záporozó köveket, hogy csak két példát említsünk. A speciális támadások ideális helyzetekben alkalmazhatók, amikor bajban vagy és sok ellenséges egység közeledik feléd.

Öt korszak

Az Age of Warban öt evolúciós korszak van. Egy új korszakba léphetsz, amikor elégséges mennyiségű XP-t szereztél az ellenséges csapatok legyőzésével! Az öt korszak:

  • Kőkorszak
  • Várkorszak
  • Reneszánsz korszak
  • Modern korszak
  • Jövő kora

A háború korának hagyatéka

Az Age of War eredetileg egy Flash játék volt, amit Louissi készített 2007-ben. Az egyik első bázisvédelmi játék volt, és hozzájárult a műfaj népszerűsítéséhez. A játék kétségtelenül kiállta az idő próbáját; ma is rendkívül népszerű. Manapság az Age of War ingyen játszható HTML5-ben!

További hasonló játékok

A bázisvédelmi játékok nagyon népszerűek voltak a webes játékok kezdeti időszakában. Nézze meg a védelmi játékaink gyűjteményét további játékokért. Talán érdekelheti Önt a Storm the House 3, egy hasonló játék, ahol meg kell védened a házadat egy pálcikaemberek hadseregétől.

Megjelenés dátuma

2007. október, frissítve 2017-ben

Fejlesztő

Az Age of War egy játék Louissi-tól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés