Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Taming.io

Értékelés:
8,7
(197 974 szavazatok)
Fejlesztő:
LapaMauve
Megjelent:
2022. szeptember
Utolsó frissítés:
2023. április
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Taming.io egy túlélős .io játék mágikus háziállatokkal, amelyek az oldaladon harcolnak. Gyűjtsd be nyersanyagokat, hogy újabb és újabb fejlesztéseket érhess el. Craftolj eszközöket, építsd bázist és küzdj meg másokkal és az állataikkal, hogy te legyél a legerősebb túlélő.

Hogyan kell játszani a Taming.io játékot?

Craftolj és fejlessz

A játék kezdetekor csak te és az állatod vagytok. Gyorsan el kell kezdened fát gyűjteni és bázist építeni. A fegyverek szintén létfontosságúak. Minden egyes alkalommal amikor szintet lépsz, akkor különböző jutalmakat kapsz, amelyek növelik a túlélési esélyeidet. Ezek a jutalmak lehetnek például gyógyító ételek, eszközök vagy fegyverek.

Ne vesztegesd az időt. Erősítsd meg a bázisodat fallal és őrtornyokkal. Az egyik legfontosabb bázis épület a szélmalom. A szélmalom automatikusan aranyat csinál neked.

Szelídíts meg állatokat

Az állatokat harcok keresztül tudod megszelídíteni. Kezdésnek választhatsz egy halom elérhető állat körül, de további hármat is megszelídíthetsz később. Egyszerűen csak menj oda egy vad állathoz és figyeld mi történik.

Építsd csapatot

Mivel a Taming.io egy online többjátékos játék, így számtalan más játékossal osztozol a játéktéren. Jó ötlet barátkozni közülük néhánnyal és saját csapatot kialakítani. Egyedül jóval nehezebb lesz túlélned, különösen ha az ellenségeid csapatostul támadnak rád.

Hasonló játékok

A Taming.io hasonlít számos más túlélős játékra, mint például a MooMoo.io. További játékokért tekintsd át a túlélős játékok kategóriát, ahol ettől a fejlesztőtől is további játékokat találhatsz.

Funkciók

  • Vegyél részt mágikus csatákban valódi emberi ellenfelek ellen
  • Szelídítsd meg állatokat, hogy harcoljanak az oldaladon
  • Gyűjts nyersanyagokat
  • Építsd saját bázist
  • Oldj fel újabb és újabb jutalmakat

Kiadás dátuma

2020 november

Fejlesztő

A Taming.io játékot a Lapa Mauve készítette. Ez a fejlesztő további népszerű túlélős .io játékokat is készített, mint például a Starve és a Limax.io.

Platform

Webböngésző

Utolsó frissítés

2023. ápr. 24.

Irányítás

  • Mozgás: WASD vagy ZQSD
  • Támadás: bal egérgomb

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés