Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Ludo King

Értékelés:
8,0
(202 131 szavazatok)
Fejlesztő:
Gametion Global
Megjelent:
2023. augusztus
Utolsó frissítés:
2024. február
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Ludo King egy online Ludo játék. A Ludo Kinget játszhatod online többjátékos módban, vagy a számítógép ellen is. Az első játékos akinek sikerül mind a 4 elemet behelyeznie a célháromszögbe megnyeri a játékot.

A Ludo Kingről

A Ludo King az online verziója a klasszikus Ludo táblás játéknak. Játszhatsz a barátaiddal és a családoddal vagy akár egyszerűen a számítógéppel is. A Ludot nagyon egyszerű megtanulni és minden korosztály számára egyformán szórakoztató.

A Ludo szabályai

A Ludot 2 vagy 4 játékos tudja játszani egyszerre. Kezdéskor minden játékosnak választania kell egyet a 4 különböző elérhető színből.

A játék elején minden játékos egymás után dob a dobókockával. Ahhoz, hogy egy játékos egy elemet elmozdíthasson a játéktéren hatost kell dobnia. Ha már több elemed van a játéktéren kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd elmozdítani.

A hatos szabály

  • Ha egy vagy több elemed van a játéktéren akkor választhatsz, hogy felszedsz egy elemet, vagy hat mezőt lépteted azt
  • Azok a játékosok akik hatost dobnak újra dobhatnak

Elfoglalt mezők

  • Ha az elemed egy olyan mezőre kerül amin egy másik játékos eleme van, akkor az ő eleme visszatér a kezdőponthoz, és újra hatost kell dobniuk hogy visszahelyezhessék a játéktérre
  • Ha az elemed egy olyan mezőre lépteted ahol már van elemed, akkor együttesen torlaszt képeznek a többi játékos elemei számára

Hogyan kell nyerni

Észrevehetsz 5 ugyanolyan színű mezőt amelyek a játéktér közepe felé mutatnak. Ha az egyik elemednek sikerül átjutnia a játéktéren, utána ezeket a mezőket követi, amíg el nem éri a játéktér középpontját.

Amikor mind a 4 elemed elérte a játéktér középpontját megnyerted a játékot. Minden játékot az nyeri meg akinek elsőként sikerül mind a 4 elemet a játéktér közepére juttatnia. A többi játékos természetesen ettől még folytathatja a játékot, hogy kiderüljön ki lesz a második, harmadik és utolsó.

Hasonló játékok

Csekkold a társasjáték szekciónkat, hogy még több társas és táblajátékkal játszhass online. Itt számtalan családi kedvenc található, mint például a Yatzy és a Four in a Row. Kártyajátékokért amelyeket a barátaiddal és a családdal is játszhattok pedig böngészd a kártyajátékok szekciót. Itt olyan népszerű kártyajátékok vannak, mint például az Uno Online.

Fejlesztő

A Ludo Kinget a Gametion, azaz a Gamotronix fejlesztette.

Kiadás dátuma

2017 április

Platform

  • Webböngésző
  • Android
  • iOS

GYIK

Hogyan tudok játszani a Ludo Online-al?

A Ludo King egy online Ludo játék, amelyet online játszhatsz a böngésződben akár a barátaiddal vagy a családdal együtt is.

Hogyan találok másik játékost a Ludo Kingben?

A Ludo Kingben egyszerű más emberi játékosokat találni, akikkel együtt játszhatsz. Csak kattintsd a "Play", majd az "Online" gombokra és válaszd ki, hogy 2 vagy 4 játékos módban szeretnél játszani.

Tudok játszani a Ludo Kinggel mobilon is?

Mobilos böngészőn is játszhatsz a Ludo Kinggel, vagy letöltheted az ingyenes Android és iOS appokat a CrazyGamesről.

Utolsó frissítés

2024. febr. 29.

Irányítás

Használd a bal egérgombot, hogy gurítsd a dobókockával, és mozgasd az elemeket.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés