Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Spider Solitaire 2 Suits

Értékelés:
7,8
(1885 szavazatok)
Megjelent:
2020. január
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Spider Solitaire 2 Suits egy két színre és két pakli kártyára korlátozódó, kihívást jelentő pasziánsz játék. Mozgasd a kártyákat az asztalon úgy, hogy szín és szám szerint sorrendben legyenek. Ha elakadsz, vegyél több kártyát a kupacból. Nézd meg, hogy tudsz-e nyerni ebben a trükkös játékban!

Hogyan kell játszani

Alapvető pasziánsz szabályok

A pasziánsz szabályai egyszerűek, de a játék elsajátítása trükkös lehet. A cél az összes kártya sikeres eltávolítása a játéktérről úgy, hogy a kártyákat szín és számsorrendben rendezed.

Az látható kártyákat mozgasd, hogy királytól az ászig terjedő sorrendben egy teljes készletet hozz létre. A kártyákat azonos színben, számsorrendben kell elhelyezni. Ha nem tudsz mozgatni egyetlen kártyát sem, akkor kattints a lefelé néző paklinak, hogy minden sorba új kártyát tegyél. Ha elakadtál, mindig felhasználhatod a visszaállítás gombot, hogy elölről kezdd! Sikerül elérned a Spider Solitaire 2 Suits játékban?

A Spider Solitaire szabályai

Az alap pasziánszhoz képest a Spider Solitaire bonyolultabb. Két pakli kártyával és 10 sorral játszol. Ha csak két színt használsz, akkor a nehézség tovább növelhető. Ezek azok a korlátozások, amelyeket leszámítva a szabályok megegyeznek a hagyományos pasziánsz szabályaival. Le kell raknod a táblán azonos színű kártyákat csökkenő sorrendben. A játékot akkor nyered meg, amikor az összes lapot rendezted.

A játékról

Ez a Spider Solitaire 2 Suits játék egyszerű, retro felülettel rendelkezik. Nincsenek súgók, ezért érdemes már rendelkezned tapasztalattal a Spider Solitaire játékban, mielőtt nekilátsz ennek a játéknak. Azonban tudod visszacsinálni az előző lépéseidet vagy teljesen újraindíthatod a játékot, ha elakadsz.

További játékok hasonlóan ehhez

Ha kezdő vagy a pasziánszban, akkor először érdemes kipróbálnod egy könnyebb variánst. A Klondike Solitaire a legnépszerűbb pasziánsz játék és segítséget is ad, ami könnyebbé teszi a játékot. Böngészd további kártyajátékainkat és próbáld ki az Uno Online nevű népszerű kártyáskártya-játékot.

Platform

Webes böngésző (asztali és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés