Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Sandtrix

Értékelés:
9,0
(22 945 szavazatok)
Fejlesztő:
Markus
Megjelent:
2023. június
Utolsó frissítés:
2024. április
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Sandtrix egy Tetris játék egy csavarral - a darabok homokká alakulnak át, amikor leérnek. A cél az azonos színű blokkok összehangolása addig, amíg egy folyamatos szín nem alakul ki balról jobbra haladva. Amikor vízszintes vonalat hozol létre, a pixelek eltűnnek, és pontokat kapsz.

Hogyan kell játszani

Játékmódok

A Sandtrixben élvezheted a három játékmódot. Az első a klasszikus végtelen mód. Ebben a módban végtelen homokot tisztítasz, amíg a játéktér megtelik. Az idő előrehaladtával nő a sebesség. Amikor a blokkok felérnek a tetejére, vége a játéknak.

A többi játékmód hasonló szabályokat követ, de alapvető különbségek vannak. A pontszám alapú játékmódban a cél a lehető legmagasabb pontszám elérése 3 perc alatt. Ezen kívül a szabályok azonosak. A 40-soros módban pontosan azt kell tenned, amit a név is sugall - 40 sort kell tisztítanod. Nincs időkorlát ebben a módban. Csak figyelj, hogy ne bukj el!

Egy pixelért egy pontot kapsz bármelyik játékmódban. Ha ismét kitisztítasz egy sort, mielőtt lejár a mérő, akár 10-szeres kombót is elérhetsz.

Nehézség

A Sandtrixben három nehézségi szint található. Az egyszerű módban teljes teret kapsz a blokkok elhelyezéséhez, és a sebesség normális. Azonban a közepes és nehéz szintek felgyorsítják a sebességet és korlátozzák a rendelkezésre álló játéktér méretét. A nehéz mód különösen kihívást jelent. Javasoljuk, hogy először maradj az egyszerű szinten, mielőtt a többit kipróbálnád.

A Sandtrixről

A Sandtrix más néven is ismert, mint Sandtris, Setris és Sand Tetris. Ennek oka részben az, hogy a játék különböző neveken vált világszerte népszerűvé a TikTok és más közösségi platformokon. Lehet, hogy elsőre ellentmond a Tetris céljainak, hogy a darabok homokká válnak, de minél többet játszol, annál jobban megismered, hogyan landolnak az alakzatok, és hogyan tudod hatékonyabban kihasználni mindegyiket.

További hasonló játékok

Ha szereted az újszerű és izgalmas rejtvényeket, nézd meg teljes rejtvényjáték-gyűjteményünket. Emellett sok Tetris témájú játékot is találsz. Egy másik újszerű és szórakoztató rejtvényjátékért nézd meg a Tower Swapot.

Megjelenési dátum

2023 júniusában

Fejlesztő

A Sandtrixet Markus fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. ápr. 15.

Vezérlők

Enter vagy bal egérgomb = Megerősítés / interakció a játékon belüli felhasználói felülettel.

P = szünet

W vagy felfelé mutató nyíl = kockák forgatása

AD vagy bal/jobb nyílbillentyű = mozgás balra/jobbra

S vagy lefelé mutató nyíl = kockák leejtése

Mobilon: Érintsd meg a kockák elforgatásához, csúsztassa balra vagy jobbra a kockák mozgatásához

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés