Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Értékelés:
9,0
(222 779 szavazatok)
Megjelent:
2018. július
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Fireboy és Watergirl 2: Light Temple egy alkalmi játék, a Fireboy és Watergirl sorozat második kooperatív platformer játéka. Ebben a kalandban használd a fényt és a tükröződéseket a rejtvények legyőzéséhez. Összesen 40 pálya vár rád!

Hogyan kell játszani a Fireboy és Watergirl 2: Light Temple játékot?

Játssz kooperatívan

A Fireboy és Watergirl 2: Forest Temple játék legjobban baráttal együtt játszva élvezhető. Ugyanazzal a billentyűzettel te és egy másik játékos irányíthatjátok Fireboy-t és Watergirl-t a rejtvények labirintusain keresztül.

Használd az erődet

A vizet, a tüzet és a csapatmunkát használd fel, hogy legyőzd a trükkös helyzeteket. Mindkét karakternek egyedi képességei vannak, amelyeket ki kell használnod a különböző szintek különböző részein. Ebben a játékkiadásban 40 pálya vár rád, amely több kihívást tartogat, mint valaha.

Használd a fényt az előnyödre

A Fireboy és Watergirl 2 játék során a fényt gyakran használod a szinteken való haladáshoz. A fényt tükrökkel kombinálva használod majd, hogy a sugarakat olyan gombokra és más eszközökre irányítsd, amelyek ajtókat nyitnak és liftet mozgatnak.

A Fireboy és Watergirl sorozat

A Fireboy és Watergirl egy népszerű platformer sorozat, amelyben a problémák legyőzéséhez együtt kell dolgozni. Ez a sorozat második játéka. Tekintsd meg a sorozat többi részét alább:

További hasonló játékok

A Fireboy és Watergirl népszerű címek a alkalmi játékok gyűjteményünkben. Ebben a kategóriában érdemes kipróbálni egyebek mellett a Backpack Battles játékot, ahol a pakolási képességeid vezethetnek sikerhez vagy kudarchoz; a We Become What We Behold játékot, egy egyszerű kattintással működő életkommentár, amely 5 perc alatt leköt; vagy a Slice Master játékot, egy ASMR szeletelős játékot.

Nézd meg kétjátékos játék gyűjteményünket további címekért, amelyeket helyi és online barátaiddal játszhatsz. A Soccer Random és a Rooftop Snipers két kiváló választás a többjátékos játékok között.

Jellemzők

 • Játssz egy barátoddal
 • Munkálkodj együtt az egyes szintek legyőzéséért
 • 40 szakasz teljesítendő a Light Temple-ben
 • Használd a fényt a rejtvények megoldásakor

Megjelenési dátum

A játék eredeti megjelenési dátuma 2010 októbere volt, mint Flash játék. A játékot 2018 júliusában frissítették HTML5 technológiával.

Fejlesztő

A játék fejlesztője az Oslo Albet.

Platform

Ez a játék egy webes böngészős játék.

Fireboy: kruzornyilak

 • Watergirl: W,A,S,D
 • Gameplay videó

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés