Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Értékelés:
9,0
(215 425 szavazatok)
Megjelent:
2018. július
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Fireboy and Watergirl 2: Light Temple a második kooperatív platformer játék a Fireboy and Watergirl sorozatban. Ebben a kalandjátékban a fényt és a tükröződéseket használva kell logikai fejtörőket megoldanod. Összesen 40 kihívásokkal teli, izgalmas pálya vár rád!

Hogyan kell játszani?

Játsz kooperatív módban

A Fireboy and Watergirl 2: Light Temple a legjobban egy barátoddal együtt játsztva élvezhető. Ugyanazt a billentyűzetet használva te és egy másik játékos együttesen irányítjátok Fireboyt (tűzfiú) és Watergirlt (vízlány), hogy közös erővel jussatok át a pályákon.

Használd ki a karakterek egyedi képességeit

Használjátok a tűz, a víz és a csapatmunka együttes erejét, hogy minden nehéz szituáción felülkerekedjetek. Mindkét karakternek egyedi képességei vannak, amelyeket használnotok kell a továbbjutáshoz a pálya adott részén. Ebben a játékban már 40 izgalmas, egyedi, megpróbáltatásokkal teli pálya vár rád, így most még tovább élvezheted a játékot, mint korábban!

Használd a fényt az előnyödre

A Fireboy és Watergirl 2-ben gyakran kell a fényt irányítva valamilyen logikai fejtörőket megoldanotok. A fénysugarakat tükrökkel irányítva kell különböző gombokra és eszközökre irányítanotok, hogy ajtókat és lifteket tegyetek elérhetővé, és végigvihessétek a pályát.

A Fireboy and Watergirl sorozat

A Fireboy and Watergirl egy népszerű platformer játáksorozat, amely számtalan megoldásra váró fejtörőt kínál. Ez a játék a széria első tagja. Érdemes csekkolnod a szériában található többi játékot is:

Még több 2 játékos játék

További 2 játékos játékokért, amelyeket a barátaiddal is tudsz együtt játszani, látogasd meg a 2 játékos játék szekciónkat. Itt olyan népszerű játékokat találhatsz, mint a Supreme Duelist 2 és a Soccer Legends 2021.

Funkciók

 • Játsz együtt egy barátoddal
 • Kerkedj felül halálos csapdákon és fejtörőkön
 • 40 izgalmas, kihívásokkal teli pálya
 • Irányítsd a fénysugarakat, hogy megolhasd a különböző fejtörőket

Kiadás dátuma

Ezt a játákot először 2010 októberben adták ki, mint Flash játék. A játék 2018 júliusban HTML5 frissítést kapott, így egyszerűbben játszható közvetlenül a böngésződben.

Fejlesztő

Ezt a játékot Oslo Albet készítette

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Fireboy: kruzornyilak

 • Watergirl: W,A,S,D
 • Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés