Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple

Értékelés:
9,1
(150 779 szavazatok)
Megjelent:
2018. október
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple a negyedik kooperatív platformer játék a Fireboy and Watergirl sorozatban. A kaland ezen epizódjában az előző játékokban is jelen lévő izgalmas csapdákon és fejtörőkön kívül új játékelemként a teleportálás is megjelenik. Összesen 38 szintet kell teljesítenetek ha végig akarjátok vinni a játékot.

Hogyan kell játszani?

Sajátítsd el az alapokat

A Fireboy and Watergirl 4: Crystal Templeben összesen 4 oktatópálya van. Az első oktatópályán megtanulhatod irányítani a karaktereket, míg a többi segít elsajátítani azt a fajta gondolkodásmódot amit használnotok kell majd a játék során elétek görgetett feladványok megoldására.

Játssz kooperatív módban

A Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple a legjobban egy barátoddal együtt játszva élvezhető. Ugyanazt a billentyűzetet használva te és egy másik játékos együttesen irányítjátok Fireboyt (tűzfiú) és Watergirlt (vízlány), hogy közös erővel jussatok át a pályákon.

Kerekedjetek felül minden kihíváson

A Fireboy and Watergirl sorozat minden egyes részében valamely új, addig nem látott játékelemmel gazdagodik a játék. Ez alkalommal teleportáló kristályok formájában kerültek újfajta kihívások a játékba. Ezen kívül a már korábban megismert jeges és fénysugaras fejtörőkkel is találkozhatni fogsz.

A Fireboy and Watergirl sorozat

A Fireboy and Watergirl egy népszerű platformer játéksorozat, amely számtalan megoldásra váró fejtörőt kínál. Ez a játék a széria harmadik tagja. Érdemes csekkolnod a szériában található többi játékot is:

Még több 2 játékos játék

További 2 játékos játékokért, amelyeket a barátaiddal is tudsz együtt játszani, látogasd meg a 2 játékos játék szekciónkat. Itt olyan népszerű játékokat találhatsz, mint a Supreme Duelist 2 és a Soccer Legends 2021.

Funkciók

  • Játssz együtt egy barátoddal vagy ess neki a kihívásoknak akár egyedül
  • Próbáld felhasználni a korábbi játékokban szerzett tudásos is
  • 38 izgalmas, kihívásokkal teli pálya
  • Kettő, eltérő képességekkel rendelkező karakter

Kiadás dátuma

Ezt a játékot először 2013 márciusában adták ki, mint Flash játék. A játék 2018 októberben HTML5 frissítést kapott, így egyszerűbben játszható közvetlenül a böngésződben.

Fejlesztő

Ezt a játékot Oslo Albet készítette

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

  • Fireboy: kurzornyilak
  • Watergirl: W,A,S,D
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés