Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple

Értékelés:
9,0
(194 315 szavazatok)
Megjelent:
2018. szeptember
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple egy alkalmi játék, a Fireboy and Watergirl sorozat harmadik kooperatív platformer játéka. Fedezd fel a jégtemplom fagyos mélységeit, és csússz át a trükkös feladványokon. Dolgozzatok együtt a legjobb eredményért! A játékban 36 egyre nehezebb szint vár rád.

Hogyan kell játszani a Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple játékkal?

Játsszatok együtt

A Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple-t a legjobb egy baráttal kooperatívan játszani, bár szólóban is játszhatsz, mindkét karaktert irányítva. Egy baráttal ugyanazt a billentyűzetet használva vezetheted Fireboy-t és Watergirl-t át a jeges rejtvények labirintusán.

Használjátok az erősségeteket

A víz, tűz és csapatmunka erejét használjátok, hogy legyőzzétek a trükkös helyzeteket. Mindkét karakter egyedi erősségekkel rendelkezik, amelyeket ki kell használni a szintek különböző részein való haladáshoz. A jéggel kiegészülve gondolkodnotok kell a legjobb megoldáson a csúszós helyzetekben.

Oldjátok meg a problémákat

Mint a játék haladtával, vízzel, lávával, nyálkával, sőt most már fénnyel, jéggel és sok más találmánnyal kapcsolatos feladványok várnak rátok. Gondolkodjatok kreatívan, és dolgozzatok csapatban a egyre összetettebb kihívások megoldására.

A Fireboy és Watergirl Sorozat

A Fireboy and Watergirl egy népszerű platformer sorozat, amelyben a problémák leküzdéséhez kell együttműködni. Ez a sorozat harmadik játéka. Nézd meg a sorozat többi részét is alább:

További hasonló játékok

Látogass el a 2 játékos játékok gyűjteményébe, ahol számos címet játszhatsz barátaiddal helyileg és online. A Soccer Random és a Rooftop Snipers két kiváló választás a többjátékos játékokhoz. Továbbá, olyan alkalmi játékokat is érdemes kipróbálni, mint a Little Alchemy vagy a Little Alchemy 2, ahol összeolvaszthatod a Föld elemzeteit, hogy bonyolultabb elemeket hozz létre vízből, tűzből, földből és levegőből.

Jellemzők

  • Vezérelhetsz mindkét karaktert szólóban vagy játszhatsz egy baráttal
  • Mindkét karaktert egyszerre kell használni a szint teljesítéséhez
  • 36 szakasz bonyolult feladványokkal
  • Jég, amely különbözően hat mindkét játékosra

Megjelenési dátum

Ez a játék eredetileg Flash játékként jelent meg 2014 júliusában. 2018 szeptemberében frissítették HTML5-re.

Fejlesztő

A Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple-t Oslo Albet készítette.

Platformok

Web böngésző (asztali és mobil)

Irányítás

  • Fireboy: kurzornyilak
  • Watergirl: W,A,S,D

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés