Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple

Értékelés:
9,0
(184 930 szavazatok)
Megjelent:
2018. szeptember
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple a harmadik kooperatív platformer játék a Fireboy and Watergirl sorozatban. Fedezd fel jégtemplom fagyos mélységeit és kerekedj felül a trükkös fejtörőkön. Játszatok együtt egy barátoddal a legjobb eredményért! Összesen 36 egyre növekvő nehézségű pályát kell teljesítenetek.

Hogyan kell játszani?

Játssz kooperatív módban

A Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple a legjobban egy barátoddal együtt játszva élvezhető. Ugyanazt a billentyűzetet használva te és egy másik játékos együttesen irányítjátok Fireboyt (tűzfiú) és Watergirlt (vízlány), hogy közös erővel jussatok át a pályákon.

Használd ki a karakterek egyedi képességeit

Használjátok a tűz, a víz és a csapatmunka együttes erejét, hogy minden nehéz szituáción felülkerekedjetek. Mindkét karakternek egyedi képességei vannak, amelyeket használnotok kell a továbbjutáshoz a pálya adott részén. A Fireboy and Watergirl sorozat ezen epizódjában számos csúszós helyzetet kell majd megoldanotok a jégtemplomban.

Fejleszd a problémamegoldó képességedet

A játékban számos vizet, lávát, nyálkát, és jeget tartalmazó fejtörőt, és veszélyes csapdákat kell leküzdenetek. Gondolkodjatok kreatívan és működjetek csapatként, hogy egyre nehezebb és nehezebb kihívásokat is meg tudjatok oldani!

A Fireboy and Watergirl sorozat

A Fireboy and Watergirl egy népszerű platformer játéksorozat, amely számtalan megoldásra váró fejtörőt kínál. Ez a játék a széria harmadik tagja. Érdemes csekkolnod a szériában található többi játékot is:

Még több 2 játékos játék

További 2 játékos játékokért, amelyeket a barátaiddal is tudsz együtt játszani, látogasd meg a 2 játékos játék szekciónkat. Itt olyan népszerű játékokat találhatsz, mint a Supreme Duelist 2 és a Soccer Legends 2021.

Funkciók

  • Játssz együtt egy barátoddal
  • Csak jó csapatmunkával fogtok tudni továbbjutni pályáról pályára
  • 36 izgalmas, kihívásokkal teli pálya
  • A jeges táj eltérően hat a két karakterre

Kiadás dátuma

Ezt a játékot először 2014 júliusban adták ki, mint Flash játék. A játék 2018 szeptemberben HTML5 frissítést kapott, így egyszerűbben játszható közvetlenül a böngésződben.

Fejlesztő

Ezt a játékot Oslo Albet készítette

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

  • Fireboy: kurzornyilak
  • Watergirl: W,A,S,D
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés