Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Goodgame Big Farm

Értékelés:
8,6
(38 618 szavazatok)
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Goodgame Big Farm egy rendkívül szórakoztató farm menedzsment játék. Irányítsd a saját tanyádat, és válj sikeres gazdálkodóvá! Bővítsd és fejleszd a tanyádat, hogy újabb és újabb célokat érj el. Termessz növényeket és nevelj állatokat, hogy pénzhez jutva fejleszthesd a farmod.

Goodgame Big Farm

Éld meg a nyugodt vidéki álmot. Indulj a semmiből és építsd meg a saját farmod, majd tedd széppé és jóvá, hogy népszerű legyen a környékbeli vásárlók körében.

A gazdálkodás szórakoztató és kikapcsol, de minden bizonnyal eredményeket is el akarsz majd érni. Különböző célok teljesítésével szintet lépve jobb és jobb épületeket, és eszközöket érhetsz el, amelyekkel a kis háztáji farmodat, egy hatalmas ipari gazdasággá növelheted az idő múlásával. Haladj előre, lépj szinteket, és csatlakozz az online közösséghez, hogy tippeket és barátokat szerezz.

Ha szereted az építős játékokat, amikben kellemes, szórakoztató tempóban menedzselheted a saját farmod, akkor a Goodgame Big Farm egy szuper ingyenes játszható farmos játék, amit csak neked találtak ki!

Zöldségek és gyümölcsök termesztése

Zöldségek és gyümölcsök termesztésével folyamatos bevételre tehetsz szert, amit felhasználhatsz a farmod apránkénti fejlesztéséhez. Bármit, amire már nincs szükséged el tudsz adni.

A növénytermesztés mellett nevelhetsz csirkéket, teheneket, és disznókat is, majd világszerte értékesítheted a hús, tojás és tejárút. A realisztikus termelési szimuláció azt jelenti, hogy különböző ideig kell várnod amíg az adott termény újra rendelkezésre áll. Várakozás közben nem kell azonban unatkoznod! Például amíg új tojásokra vársz, addig foglalkozhatsz a farmod bővítésével, aztán a tojásokból finom tortákat készíthetsz!

Építkezés

A Goodgame Big Farmban 45 különböző épület és épületfejlesztés közül választhatsz, amelyekkel fejlesztheted a farmod. Minden egyes újabb szinttel növekszik az épületeit hatékonysága és megjelenése, hogy visszajelzést kapjál az elért eredményeidről! A teljesség igénye nélkül olyan épületeket találhatsz a játékban, mind a szélmalmok, csirkeólak, vagy gabonatárolók. Továbbá a játékban szerzett virtuális pénz használatával különböző dekorációkkal is díszítheted a farmod.

Közösség

Lépj be a közösségbe, hogy részt vehess olyan eseményekben, amelyek során akár távoli szigeteken is építkezhetsz, vagy más farmerekkel együtt közösen teljesíthettek különböző küldetéseket. A Goodgame egy virágzó, több, mint 35 millió főt számláló közösséggel rendelkezik világszerte. Tippeket, ötleteket leshetsz el más farmerektől, vagy megbeszélhetitek a legújabb fejlesztéseket!

Funkciók

  • Továbbfejlesztett farm menedzsment funkciók
  • Termessz számtalan különböző terményt
  • Tenyéssz haszonállatokat, és dolgozd fel a hús, tojás és tejárút
  • Építsd a farmod, új területek beépítésével, vagy a meglévő épületek fejlesztésével
  • Tökéletesítsd és dekoráld ki a farmod

Fejlesztő

Goodgame Big Farmot a Goodgame Studios fejlesztette. Ez a fejlesztőcsapat számos más online játékot is kiadott már, például a Legends of Honor-t és a Goodgame Empiret.

Irányítás

  • A bal egérgombbal tudsz kiválasztani tárgyakat, vagy menü gombokat
Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés