Logo CrazyGames.hu

Kétjátékos Játékok

Küzdjetek meg egy barátoddal a kétjátékos játékaink egyikében. A kétjátékos játékok között találsz izgalmas sportjátékokat is, mint például a Basketball Stars és nyugis társasjátékokat is, ahogy minden mást is ezen két véglet között.

Népszerű címkék

Kétjátékos játékok online

A kétjátékos játékok még izgalmasabbak ha emberi játokosok ellen játszol online. Megküzdhetsz a barátaiddal, vagy akár ismeretlenekkel is a világ minden tájáról, epikus 2 személyes akció keretében. Ilyen online kétjátékos játékok például a Rooftop Snipers, a Master Chess vagy az 8 Ball Billiards.

Kétjátékos kooperatív játékok

Ha inkább a barátaiddal együtt játszanál, akkor számos kooperatív kétjátékos játékot is találhatsz, amelyben ezt is megteheted. A Fireboy and Watergirl sorozatban például két játékosnak együtt dolgozva kell különböző akadályokon átjutnia. A Basketball Stars egy másik játék, amely remek szórakozás egy barátoddal együtt játszva.

Mit várhatok a kétjátékos játékoktól?

A kétjátékos játékok kategória rendkívül széles, a játékosok egymás ellen is játszhatnak, olyan játékokban, mint például a Wrestle Jump, vagy egymással együtt is játszhatnak, például a Fireboy and Watergirl 5 játékban. A kétjátékosok játékokon belül számtalan játékot találhatsz az alábbi kategóriából:

Ezek köszül számtalan játékot online és helyi multiplayer módban egyaránt játszhatod. A kettős irányítás használata nagyon népszerű ezeknél a játékoknál. Ilyenkor a két játékos egy eszközről játszik, az egyik például az egeret, a másik pedig a billentyűzetet használja a karaktere irányítására.

Böngészd a teljes kollekciót

Mint láthatod a CrazyGames oldalán szuper kétjátékos játékok valódi tárháza vár rád. Több mint 200 játék között bárki megtalálhatja a saját kedvencét. Próbáld ki a neked legjobban tetsző játékokat, és játszatok együtt a barátaiddal!

Ha több, mint ketten játszanátok együtt, akkor csekkold a három játékos játékokat és az online többjátékos játékokat.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kétjátékos Játékok?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Basketball Stars
 3. Bouncy Motors
 4. Stickman Battle Fight Warriors
 5. BasketBros
 6. Soccer Legends 2021
 7. House of Hazards
 8. 8 Ball Billiards Classic
 9. Puppet Fighter 2 Player
 10. Tag 2 3 4 Players

Mik a legjobb Kétjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Getaway Shootout
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Master Chess
 4. Basket Random
 5. 3D Bowling

Melyik Kétjátékos Játékok alulértékeltek?

 1. Basketball Stars
 2. BasketBros
 3. House of Hazards
 4. Basket Random
 5. Basketball Legends 2020

Micsoda a Kétjátékos Játékok?

A kétjátékos játékokat játszhatod egyedül, vagy egy barátoddal. Általában ugyanazon számítógép előtt ülve, a billentyűzet különböző gombjaival irányíthatjátok a két különböző karaktert. Ezek a helyi többjátékos játékok játszhatóak co-op ban, vagy akár mások ellen is. Néha mindkettő opció egyszerre elérhető. Ebben a kategóriában nagyon gyakoriak a sportjátékok, de rengeteg 2Ds lövöldözős játékot, kalandjátékot és társasjátékot is megtalálhatsz itt.


Játssz a legjobb online Kétjátékos Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Crazy Roll 3D játékkal és még sok mással most!
Mutass többet