Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Snake

Értékelés:
8,0
(1341 szavazatok)
Megjelent:
2019. június
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Kígyó játék visszatér újabb fantasztikus szintekkel és kígyókkal. A klasszikus árkádjáték visszatér, de ezúttal a mobiltelefonod helyett egy régi Nokia 3310-es helyett akár a mobilböngésződben is játszhatsz! Ha valaki emlékszik arra, hogy játszott a klasszikus játékkal, biztosan beleszeret ebbe a böngészős verzióba.

A játékmechanizmus ugyanaz maradt. Irányíts egy éhes kígyót a billentyűzet nyilakkal. Mozgasd a kígyót a játéktéren és gyűjtsd össze az almákat. Minél több gyümölcsöt eszik meg a kígyó, annál hosszabb lesz.

Próbáld meg növeszteni a lehető legnagyobb kígyót és érj el magas pontszámot, miközben begyűjtöd az ételeket a pályán. Különböző ételek vannak, mint például almák, körték és kisebb lények, például csigák. Az állatok extra pontokat adnak - az egerek 60 pontot érnek, míg az almák csak 30-at.

Minden szinten gyűjthetsz egy kígyótojást, ha eléred a bizonyos pontszámot. A tojásból új kígyó bújik elő, amelyet te irányíthatsz! A második feloldható kígyó például egy drákói hibrid. Összesen 8 különböző kígyó közül választhatsz, és újak folyamatosan kerülnek be.

A különböző kígyók mellett három sebesség áll rendelkezésre. Az egyes sebesség nagyon lassú, könnyen irányítható. A három sebesség pedig nagyon gyors, reflexekre és gyors reakciókra van szükség a sikeres irányításhoz.

A játék grafikája lehet retro-stílusú, de még mindig jobb, mint az régi mobiltelefonos verziók. Az egyszerű játékmenet teszi igazán magával ragadóvá ezt a fantasztikus kígyós verziót. Próbáld ki ma ezt a klasszikus árkád játékot és nézd meg, hány pontot tudsz elérni!

Megjelenési dátum

2019. június

Fejlesztő

A Snake-t a Nokia fejlesztette.

Jellemzők

  • Hivatalos eredeti Nokia verzió
  • Teljes képernyős módba kapcsolható
  • 3 kígyó sebességi lehetőség

Platform

Webböngésző (asztal és mobil)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés