Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Slither.io

Értékelés:
8,8
(817 203 szavazatok)
Megjelent:
2016. április
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Wiki oldalak:

A Slither.io egy népszerű .io kígyós játék. Ahogy különböző színű világító gömböket veszel fel a hatalmas többjátékos arénában, a kígyód egyre nagyobbra és nagyobbra nő. Kerüld el a többi kigyót, ha nem akarsz az ebédjük lenni, vagy ha elég ügyesnek érzed magad, ejtsd őket csapdába, úgy kanyarogva, hogy fejjel a kigyód testének ütközve gömböket hátrahagyva megsemmisüljenek.

Hogyan kell játszani?

Szereted a kígyókat? Nem probléma, ha nem hiszen, ezek a kígyók nem veszélyesek rád. A kigyókat irányító játékosok azonban... Meg fognak próbálni túljárni az eszeden. Próbáld ki te is a klasszikus snake játéknak a Sliter.io általi újragondolását!

A klasszikus snake játékhoz hasonlóan ami számítógépen és telefonon egyraánt évtizedekig népszerű volt, ebben a játékban is világító pontok felvételével lehet növekedni. A Slither.io online többjátékos arénája, azonban teljesen megváltoztatja a játékmenetet.

Egyél és növekedj

A világító pontok jelentik a kulcsot az önfenntartáshoz. Ezeket felvéve, nem csak növeled a kígyód méretét, de a turbó sebességre kapcsoláshoz szükséges energiát is gyűjtesz. Minél nagyobb a kígyód annál könnyebben fogsz tudni csapdába ejteni más kígyókat.

Amikor elkezded a játékot nagyon kicsi leszel, úgyhogy ne próbálj a nagyok útjába kerülni amíg nem szereztél elég pontot. Mielőtt te is a kellő méretűre nőnél, hogy csapdába ejts más kisebb kígyókat, addig inkább kerülj elj mindenkit és szép csendben gyűjtögesd a pontokat.

Kapcsolj turbó sebességre

A turbó sebesség fontos képesség, de a használata méretcsökkenéssel jár. A turbó sebességet nem csak menekülésre használhatod, hanem ha elég közel tudsz kerülni egy másik kígyó fejéhez, turób sebességre kapcsolva hirtelen bevághatsz elé és megsemmisítheted még mielőtt feleszmélne. Mindig jól gondold meg, hogy mikor és mennyi ideig kapcsolsz turbó sebességre.

Különleges világító gömbök

A játéktéren tömegesen jelenlévő egyszerű világító gömbökön kívül, két különleges fajtájú gömbbel is találkozhatsz. Amikor egy kígyó megsemmisül, az egész testéből világító gömböket dobál szét a pályán. Minél nagyobb a kígyó, annál több pontot fog hátrahagyni. Ha sikerül ott lenned egy ilyen pillanatnál, rengeteg pontot zsebelhetsz be egyszerre.

A második típusú különleges gömbökkel bárhol zalálkozhatsz a játéktéren, de csak nagyon ritkán. Ezek gömbök világító csóvát húzva próbálnak majd elmenekülni előled, de olyan sok pontot kapsz értük, hogy még turbó sebességre is megérheti kapcsolni, hogy elkaphasd őket.

Ejtsd csapdába a többi kígyót

Amikor már elég nagyra nőttél elkezdhetsz körbezárni más kígyókat, majd egyre szűkebb körökben addig tekeredni körülöttük, amíg ki nem ütöd őket, pont, mint ahogy egy igazi kígyó tenné. Ha sikerül tényleg igazi óriássá nőnöd, akkor egyszerre akár több kígyót is csapdába ejthetsz így!

Hasonló játékok

Több a Slither.io-hoz hasonló online játék is léteizk, és csupán az ízlésedtől függ, hogy neked melyik tetszik a legjobban. Próbáld ki a lenti .io kígyós játékokat is:

Worms Zone - Ugyanazok a játékfunkciók, csak más grafikával és pár egyedi különlegességgel

Paper.io 2- A snake stílus érdekes újragondolása, amiben a kígyód méretének növelése helyett az általad ellenőrzött területet kell növelni

Powerline.io - Hasonló snakes mechanikák, azonban kígyó helyett egy egyre növekvő méretű villámként játszol

Funkciók

 • Válasszd ki kígyót stílusát 12 egyedi dizájn közül
 • Komplex, szórakoztató játékmenet, ami számtalan különböző játékstílusra ad lehetőséget
 • A több millió online játékosnak hála bármikor azonnal beelugorhatsz egy új játékba
 • Hangulatos, kellemes színekkel és formákkal operáló dizájn

Platform

A Slither.io elérhető webböngészőben, Androidon és iOS verzióban is

Fejlesztő

A Slither.io-t Steve Howse, egy 32 éves pogramozó készítette, az amerikai Michigan államból. Steve korábban olyan játékokat készített, mint például a Circle Push és a Flappy 2048 Extreme. A Lowtech Studios a saját maga által alapított videójáték fejlesztő studió.

Kiadás dátuma

2016 március

Irányítás

Irányítsd a kígyót az egér használatával. A bal egérgombot nyomva tartva tudsz turbó sebességre kapcsolni.

Ha úgy szeretnéd a kígyót akár a billentyűzettel is irányíthatod

Fel nyíl: Turbó sebesség

Balra és Jobbra nyíl: balra és jobbra fordulás

Ha a billentyűzetet használod az irányításhoz mindenképpen érdemes teljes képernyős módban játszanod a játékot, hogy nehogy a weboldalt kezd el görgetni a fordulás helyett.

GYIK

Hogyan kell játszani a Slither.io-t?

 1. Menj a crazygames.com-ra és választ ki a Slither.io-t
 2. Válassz egy nevet a kígyódnak, majd kattints a "Play" gombra
 3. Irányítsd a kigyódat az egérrel

Hogyan legyél a legnagyobb kígyó a Slither.io-ban?

 • Egyél és nővekedj
 • Kapd el a különleges gömböket
 • Használd a turbó sebességet, hogy elkapj másokat
 • Kerítsd be kisebb kigyókat és edd meg őket, hogy növekedj

Hogyan játsszam a Slithert barátokkal?

Külsős programok használata nélkül sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy valaha is egy játéktérre kerültök a barátaitokkal. Az erre megoldást kínálló programok nemhivatalosan, és nem ajánlott a telepítésük.

Ki készítette a Slithert?

A Sliter.io-t Steve Howse egy 32 éves michigani programozó készítette. Ő egyben a Lowtech Studios alapítója is.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés