Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Skillfite.io

Értékelés:
7,9
(28 211 szavazatok)
Fejlesztő:
Gatarn Games
Megjelent:
2023. szeptember
Utolsó frissítés:
2024. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Skillfite.io MMORPG .io játék egy nagy nyílt világban játszódik, akár 100 játékossal. Szerzel nyersanyagokat, hogy felszerelést készíts, és fejleszd a képességeidet PvP harcokhoz. Fedezd fel a hatalmas, nyitott világot, amely meglepetéseket tartogat. Csatlakozhatsz egy céhhez, vagy szólóban játszhatsz. Kezdd el fejleszteni a képességeidet, és válj egy képzett harcossá!

Hogyan kell játszani

Kezdj el mindentől

A Skillfite sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek emlékeztetnek az régi iskolás böngészőalapú MMORPG-kre, mint a Runescape. Kezdj el 1-es szintű bénaként a semmiből, nélkül semmilyen felszerelés vagy tapasztalat. Fákat vághatsz, köveket bányászhatsz, és halat foghatsz, hogy fejleszd a képességeidet és fenntartsd magad a nyulakhoz hasonló alacsony szintű ellenségekkel vívott csaták során.

Egyél és készíts

Használd a vágás és a bányászás során szerzett nyersanyagokat, hogy védőfelszerelést és támadófegyvereket készíts. A játék elején a szerzett fából tudsz felszerelést készíteni, de gyorsan találhatsz köveket és kibányászhatsz rézet, hogy valamivel jobb cuccot készíthess. A Skillfite.io-ban összesen 15 nyersanyag típus található.

Fejleszd a képességeidet

Fejleszd a képességeidet olyan mérföldkövek elérése érdekében, amelyek jobb nyersanyagokat nyitnak fel. Például, amikor eléred az 5-ös fa hasogatási képesség szintet, tudsz kivágni nagyobb fenyőfákat. Megérheti megtámadni az állatokat, még a békéseket is, mert zsákmányt ejtenek, ami hasznos lehet.

Fedezz fel különböző zónákat

A Skillfite.io-ban számos különböző zóna található, amit felfedezhetsz. Tereportálj a térképen, és látogasd meg a PvP, high-risk PvP, és non-PvP területeket. A high-risk PvP területeken bármilyen szintű játékossal összeállhatsz és harcolhatsz. Az összes területen kereskedhetsz a játékosokkal.

Ehhez hasonló játékok

Ha szereted a többjátékos online játékokat, akkor nézd meg a hatalmas io-játékgyűjteményünket. Soknépszerű cím található ebben a kategóriában. Az egyik legnépszerűbb címek közül a 1v1.LOL és az Agar.io.

Megjelenési dátum

2023. augusztus

Fejlesztő

A Skillfite.io-t a Gatarn Games fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. márc. 18.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés