Logo CrazyGames.hu
background
229 073
Értékelés
8,9
Developed by Blue Wizard Digital

A Merc Zone egy online többjátékos FPS játék, amelyet a Blue Wizard Digital készített. Találd meg a kedvenc fegyvered és küzdj meg a többi játékossal számtalan játékmódban és térképen. Ez a stílusos lövöldöző járték szuper 3D grafikát és izgalmas, gyors játékmenetet vonultat fel. Garantáltan abba sem tudod majd hagyni!

Hogyan kell játszani

Csatlakozz egy meccshez

A "play now" gomb használatával azonnal beleugorhatsz az akcióba közvetlenül a főmenüből. Ha egy bizonyos játékmódban vagy térképen akarsz játszani, akkor akár te magad is elindíthatsz egy meccset, vagy kereshetsz egy ennek megfelelő szervert. A játékban 3 játékmód érhető el: Mindenki mindenki ellen, Csak egy maradhat életben és a csapatos harc.

Válassz osztályt

A Merc Zone játékban 5 különböző osztály közül választhatsz. Mindegyik osztálynak egyedi fegyvere és kezdőfelszerelése van. Az elérhető osztályok fantázianevei a "Brock" (támadó), "Cochese" (lopakodó), "Crazy Ed" (lövész), "Bingo" (mesterlövész) és az "Ogre" (tank).

Kezdődjön a harc

Akarj akár mesterlövész lenni, akár gépágyúval kaszabolni, ebben a játékban mindkettőt megteheted. A Merc Zone egy pörgős játék, úgyhogy ha túl akarsz élni folyamatosan mozognod kell és érdemes a gránátjaidat is használni (G), valamint guggolni (shift / C).

Még több ilyen játék

További külső és belső nézetes lövöldözős játékokért látogasd meg a lövöldözős játékok kategóriát. Hasonló, népszerű FPS játékok, amelyben a reflexeidre és a célzási képességeidre is szükség lesz, a Krunker.io és a Forward Assault.

Funkciók

  • Pörgős FPS, amelyben a taktikázás és az ügyesség előtérbe kerülnek
  • 5 különböző karakter osztály egyedi fegyverarzenállal
  • Magas frames per second/fps és kiváló játékmenet
  • Folyamatosan újabb és újabb térképek és egyébb újítások érhetőek el

Kiadás dátuma

2020 július

Fejlesztő

A Merc Zone játékot a Blue Wizard digital csapata készítette. Ők olyan további közönségkedvenc játékokat is készítettek, mint például a Shell Shockers és a Bullet Town.

Platform

Webböngésző

Irányítás

Mozgás: WASD

Fegyverválasztás: E vagy egérgörgő

Ugrás: Space

Gránát: G

Guggolás: C vagy Shift

Tűz: bal egérgomb

Célzás: jobb egérgomb vagy x

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés