Logo CrazyGames.hu
567
Értékelés
8,7

A Hero Wars egy fantázia szerepjáték, amely elérhető PCn és mobilon egyaránt. Harcolj az Archdemon és az ördögi hadsereg ellen egy tucat hőssel. Szerezz új képességeket, fegyvereket, és bónuszokat amelyekkel egyre erősebbé teszed a választott hősöd.

Funkciók

Legyél a kaland részese

Küzdj meg ellenségek hullámaival és szerezz XP-t, majd fejleszd a hősöd. Minden egyes epikus pálya számtalan kihívást jelentő ellenséget és főellenséget is tartalmaz.

Szerezz új hősöket, vagy fejleszd meglévő hőseidet

A Hero Wars játékban elérhető hösök tucatjait közül választhatsz és tudod őket fejleszteni. Minden hősnek egyedi képességei vannak, így minden hős más és más szerepkörben jó. Összesen 7 különböző szerepkör van: Tank, Harcos, Mesterlövész, Támogató, Irányító, Mágus és Gyógyító.

Győzd le a kihívásokat és szerezz extra jutalmakat

Minden Hero Wars kaland során kincseket rejtő ládákat fogsz találni. Akár még bónusz pályákra is bukkanhatsz, ahol különböző fejtörőket megoldva kaphatsz extra jutalmakat.

Edz és küzdj PvP csatákban

Fejleszd a hősöd és egyesítsétek erőitek másokkal online többjátékos klánokban. Egy PvP aréna is rendelkezésére áll azoknak, akik összemérnék az erejüket más játékosok hőseivel. Állítsd össze a legerősebb hős csapatot és legyen a te klánod a legrettegettebb!

Még több ilyen játék

Böngészd a szerepjáték és a szuperhős játék kategóriákat még több izgalmas kalandért. Ha hasonló játékokra vágysz csekkolhatod például a Heroes of Myths, a Goodgame Empire és a War Lands játékokat, hasonló játékmenettel és végeláthatatlan csatákkal!

Fejlesztő

Ezt a játékot a Nexters Global készítette.

Platform

Webböngésző

Irányítás

Egér és billentyűzet

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés