Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Cursed Treasure 2

Értékelés:
8,8
(35 360 szavazatok)
Fejlesztő:
IriySoft
Megjelent:
2019. november
Utolsó frissítés:
2023. február
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Wiki oldalak:

A Cursed Treasure 2 egy akciójáték, a Cursed Treasure régóta várt folytatása, amely továbbfejlesztett játékmenetet és több szintet kínál! Védd meg drágaköveidet az ellenségekkel, bajnokokkal és főnökökkel szemben, a tornyok stratégiai építésével.

Hogyan kell játszani a Cursed Treasure 2-t?

Ez az addiktív toronyvédelmi játék még több funkcióval és játékmenettel rendelkezik, mint a népszerű eredeti. Védd meg drágaköveidet a gonosz erők ellen a különböző tornyok stratégiai elhelyezésével. Az elhelyezés fontos, és figyelembe kell venned a különböző tornyokat és a rendelkezésre álló pénzeszközöket.

Mit várhatsz a Cursed Treasure 2-től?

Az eredetihez képest ez a játék jelentősen javított grafikával rendelkezik. Az egész játék újragondoláson esett át, és elképesztően jól néz ki. Továbbá ez a játék a következő funkciókkal rendelkezik:

 • Javított grafika és hangok
 • Ragyogóan változatos szintek
 • Többféle toronytípus
 • Új térképrendszer különböző régiókkal
 • Továbbfejlesztett tippek és útmutató

A Cursed Treasure 2 egy addiktív játék több mint 24 játszható pályával. Ha élvezted az eredeti játékot, értékelni fogod a hatalmas fejlesztéseket.

Milyen toronytípusok állnak rendelkezésre?

Az új verzióban több különböző toronytípus található. Az egyes tornyok különböző statisztikáit és sebzési értékeit megtalálhatod. Továbbá megnézheted, hogy a tornyok milyen ellenségek ellen hatékonyak. Toronytípusok:

 • Den
 • Kripta
 • Templom

Ezen kívül számos képesség és fejlesztés vásárolható meg. Például a felhasználók növelhetik a tárolókapacitást és feltehetik a manájukat, hogy több tornyot helyezhessenek el. Miért ne próbálnád ki ezt a fantasztikus játékot még ma?

További ilyen játékok

Az akciójátékok függőséget okozhatnak, különösen akkor, ha az ellenség elleni csata kimenetelét irányítod. Ha tetszett ez a játék, talán érdemes kipróbálni a Battleship nevű játékot, ahol flottádat biztonságba és sikerre vezetheted. Egyéb akciódús játékok között szerepel a Getaway Shootout, egy kétjátékos játék, ahol az ugrálással jutsz el a célvonalig vagy a Rooftop Snipers, egy másik kétjátékos játék ugyanattól az alkotótól, a New Eich Games-től, ahol ugrálva és lövöldözve juthatsz el a biztonságba.

Megjelenési dátum

A játék eredetileg Flash formátumban jelent meg 2013. augusztusában. Az újratöltött (HTML5) változat pedig 2019. óta elérhető.

Fejlesztő

A Cursed Treasure 2-t az IriySoft fejlesztette.

Más néven is ismert

Cursed Treasure 2: Hey! Heroes! Hagyjátok békén drágaköveinket!

Platformok

 • Webböngésző (asztali és mobil)
 • Android
 • Steam
 • iOS

Utolsó frissítés

2023. febr. 28.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés