Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Cursed Treasure

Értékelés:
8,8
(7869 szavazatok)
Fejlesztő:
IriySoft
Megjelent:
2019. június
Utolsó frissítés:
2024. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

Cursed Treasure játék - epikus toronyvédelem! Ez a Cursed Treasure első epizódja. Helyezd el stratégikusan a tornyaidat és ne engedd, hogy a fosztogatók ellophassák a drágaköveidet! A játék fő célja tornyokat építeni és megóvni a drágaköveidet az ellenséges hadseregek betörése ellen. Ez egy addiktív toronyvédelmi játék, amelyben remek hősök és torony típusok közül választhatsz.

A több mint 15 különböző szinttel, a játék nagyszerű játszhatósággal rendelkezik. A modern böngészők könnyedén támogatják a játékot és simán működik. Egy szint teljesítéséhez legalább egy drágakővel kell túlélned - ez lehet könnyűnek tűnik, de figyelmesen kell elhelyezned a tornyaidat, hogy legyőzhesd az ellenséges hadseregeket.

Bizonyos tornyok csak bizonyos típusú területeken helyezhetők el. Ezt vedd figyelembe, amikor a védelmet építed. Ráadásul a különböző tornyok különböző mértékben sebeznek az ellenséges egységeken. Orkok, élőholtak és démonok néhány ellenfél, akikkel szembe kell nézned.

Játék közben akár felgyorsíthatod az ellenség hullámokat is, ha magabiztos vagy. Néhány játékos inkább korán helyezi el a védelmüket, hogy megakadályozza az ellenséget abban, hogy közel kerüljön. Mások inkább vegyes védelmet és egy bástyát szeretnek a végén.

Játssz ma a Cursed Treasure játékkal!

Ez valóban egy szórakoztató és klasszikus toronyvédelmi játék. Minden megvan benne - remek stratégia, retro grafika, és jó választék tornyok és ellenségek közül.

Megjelenés dátuma

A játék eredetileg 2010 májusában jelent meg Flash játékként. Az HTML5 verzió pedig 2019 júniusától érhető el.

Azonosító nevek

Cursed Treasure: Don't Touch My Gems!

Fejlesztő

Az IriySoft készítette ezt a játékot.

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. márc. 15.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés