Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Draw Crash Race

Értékelés:
9,2
(138 997 szavazatok)
Fejlesztő:
Andrey Melnikov
Megjelent:
2023. június
Utolsó frissítés:
2023. július
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Osztályozás:

A Draw Crash Race egy könnyed játék, ahol saját járművet rajzolhatsz és versenyezhetsz vele 3D-ben. Használd rajzkészségedet, hogy erős és gyors motort építs a pályákra való induláshoz. A versenyek tele vannak különböző akadályokkal, amiket el kell kerülnöd.

Hogyan játszani?

Rajzolj egy szuperautót

Használd rajzkészségedet, hogy létrehozz egy erős autót, amihez csatlakoztathatod a kerekeket a pilótaüléssel, és hozzáadhatsz bármi extra elemet az aerodinamikához! Nincs "helyes" módja az autód megépítésének, de légy tisztában vele, hogy eléggé törékeny. Próbálkozz különböző formákkal, hogy megtaláld, mi a legjobb.

Első helyezés elérése

Versenyezz más versenyzőkkel, miközben akadályokkal teli pályákon navigálsz. A zöld boosterek plusz sebességet adnak és segítenek elérni a célvonalat. De a szöges csapdák és más halálos szerkezetek egyetlen lendülettel darabokra szedhetik a törékeny motorod.

Képességek fejlesztése

Készülj fel a magas sebességű versenyekre, de légy óvatos! A dróthatású autód eléggé törékeny és könnyen szét is eshet. Használd az előző versenyekből szerzett aranyat, hogy növeld az autód tartósságát, a tinta mennyiségét és a sebességet. Minél több tinta áll rendelkezésedre, annál több alkatrészt adhatsz hozzá a versenyautódhoz. Az egyes fejlesztések ikonján találsz egy jelvényt, ami jelzi a fejlesztés szintjét.

További hasonló játékok

Nézd meg további rajzolós játékainkat, amelyek hasonlóak a Draw Crash Race játékhoz! Car Drawing egy hasonló cím, ahol autókat rajzolhatsz és akadályokon vezetheted őket át. Érdemes megnézni továbbá a Scribble nevű népszerű rajzolós játékot is.

Megjelenési dátum

  • 2022. október (Android)
  • 2023. június (WebGL)

Fejlesztő

Ezt a játékot Andrey Melnikov fejlesztette.

Platformok

  • Web böngésző (asztal és mobil)
  • Android

Utolsó frissítés

2023. júl. 07.

Vezérlők

  • W vagy felfelé mutató nyíl = előre
  • A / D vagy bal és jobb nyílbillentyűk = mozgás balra/jobbra
  • Bal egérgomb = interakció a játék felhasználói felületével

Gameplay videó

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés