Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Rajz Játékok

Engedd szabadjára a kreatív önmagad ezekben az egyjátékos és többjátékos rajzolós játékokban.

Online rajzolós játékok

Sok online rajzolós játékban amíg az egyik játékos rajzol, addig a többiek megpróbálják kitalálni, hogy mit ábrázol a kép, kicsit úgy, mint a Pictionary esetén. A Pinturillo és a Drawaria.online két olyan játék, amelyekben a játékosok körönként váltogatják a szerepeket, a cél pedig kitalálni, hogy az épp rajzoló játékos mit rajzol. A barátaiddal együtt játszva még viccesebb a játék!

Rajzolós fejtörő játékok

Egyes játékokban egy bizonyos feladatot teljesítendő kell rajzolnod. Ezekben a játékokban gyakran fejtörőket kell megoldanod a rajzaiddal. A Love Draw például egy fizika alapú rajzolós-fejtörős játék, amelyben két labdát kell a rajzolt vonalakkal irányítanod. Egy másik hasonló fejtörő játék a Color Pixel Art Classic.

Még több vicces rajzolós játék

Engedd szabadjára a kreatív energiáidat a színezős játékokban egy kis kikapcsolódásért. Akár tetoválóművésznek is készülhetsz a Draw Tatto tetkórajzolós játék segítségével. Tekintsd át az egész kollekciót és találd meg a saját kedvenc rajzolós játékod!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Rajz Játékok?

 1. Draw Crash Race
 2. Car Drawing Game
 3. Color Page ASMR
 4. Colojon
 5. DOP Noob: Draw to Save
 6. Graffiti Time
 7. One Line
 8. Love Colors
 9. Draw Line
 10. Save My Pets

Mik a legjobb Rajz Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Draw Crash Race
 2. Love Colors
 3. One Line
 4. Cats and Bees
 5. Tattoo Artist

Micsoda a Rajz Játékok?

A rajzolós játékokban kiélheted a művészi tehetséged. Egyes játékok online többjátékos módban is működnek, így akár a barátaiddal együtt is játszhattok. Más játékokban rajzolással kell különböző fejtörőket és kihívásokat teljesítened.


Játssz a legjobb online Rajz Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Draw Crash Race játékkal és még sok mással most!
Mutass többet