Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Rajz Játékok

Engedd szabadjára a kreatív önmagad ezekben az egyjátékos és többjátékos rajzolós játékokban.

Népszerű játékok

Online rajzolós játékok

Sok online rajzolós játékban amíg az egyik játékos rajzol, addig a többiek megpróbálják kitalálni, hogy mit ábrázol a kép, kicsit úgy, mint a Pictionary esetén. A Pinturillo és a Drawaria.online két olyan játék, amelyekben a játékosok körönként váltogatják a szerepeket, a cél pedig kitalálni, hogy az épp rajzoló játékos mit rajzol. A barátaiddal együtt játszva még viccesebb a játék!

Rajzolós fejtörő játékok

Egyes játékokban egy bizonyos feladatot teljesítendő kell rajzolnod. Ezekben a játékokban gyakran fejtörőket kell megoldanod a rajzaiddal. A Love Draw például egy fizika alapú rajzolós-fejtörős játék, amelyben két labdát kell a rajzolt vonalakkal irányítanod. Egy másik hasonló fejtörő játék a Color Pixel Art Classic.

Még több vicces rajzolós játék

Engedd szabadjára a kreatív energiáidat a színezős játékokban egy kis kikapcsolódásért. Akár tetoválóművésznek is készülhetsz a Draw Tatto tetkórajzolós játék segítségével. Tekintsd át az egész kollekciót és találd meg a saját kedvenc rajzolós játékod!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Rajz Játékok?

 1. Draw Crash Race
 2. Car Drawing Game
 3. One Line
 4. Colojon
 5. Kaleidoscope
 6. Save My Pets
 7. Graffiti Time
 8. Google Santa Tracker
 9. Pinturillo 2
 10. Draw Line

Mik a legjobb Rajz Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Draw Crash Race
 2. One Line
 3. Fun Colors
 4. Line Rider
 5. Car Drawing Game

Melyik Rajz Játékok alulértékeltek?

 1. Scribble

Micsoda a Rajz Játékok?

A rajzolós játékokban kiélheted a művészi tehetséged. Egyes játékok online többjátékos módban is működnek, így akár a barátaiddal együtt is játszhattok. Más játékokban rajzolással kell különböző fejtörőket és kihívásokat teljesítened.


Játssz a legjobb online Rajz Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Draw Crash Race játékkal és még sok mással most!
Mutass többet