Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Car Drawing Game

Értékelés:
8,9
(96 997 szavazatok)
Megjelent:
2019. július
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

Rajzolj autót egyetlen vonallal és érj be a célba! A Car Drawing Game lényege, hogy egy olyan autót rajzoljál, amely átküzdi magát az akadályokon. Próbáld meg a lehető legjobb autót összehozni és valahogy vergődj át a célvonalon!

Hogyan kell játszani?

Legyél kreatív

Használd a kreativitásodat, hogy kitaláld hogyan tudnád átküzdeni magad a pályán található akadályokon. Ha elsőre sikerül akkor a jutalmad egy arany medál! Minél többször kell próbálkoznod, annál csekélyebb jutalmat kapsz.

Jól gondold át mit csinálsz

A Car Dawing Game játékban mindössze egyetlen egy vonalat húzva kell megrajzolnod az autót, úgyhogy mielőtt rajzolni kezdenél találd ki mit fogsz rajzolni. Amíg el nem foy a tinta, addig olyan alakban rajzolsz, amilyenben csak szeretnél. Ha nagyon elakadnál akkor a képernyő tetején lévő "hint", azaz tippek opcióra kattintva kérhetsz segítséget.

Sebességbónusz

Az autó kerekei mindig a vonal elejére és a végére fognak kerülni. Ha sikerül felvenned a csillogó gömböt, akkor sebességbónuszt kapsz!

Még több ilyen játék

A One Line egy hasonlóan szuper rajzolós játék, amelyben vonalakat rajzolva kell megvédened a karaktered. A Bouncy Egg és a Happy Glass két hasonló fejtörő játék, amelyben rajzolva kell próblémákat megoldanod.

Kiadás Dátuma

2019 július

Fejlesztő

Ezt a játékot Mathias Geisler készítette. A játékon ezen a linket is elérheted.

Platform

Webböngésző

Irányítás

Húzd a bal egérgombot a rajzoláshoz.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés