Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bob the Robber

Értékelés:
9,2
(30 974 szavazatok)
Megjelent:
2018. október
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Bob the Robber egy platform játék, ahol te Bob néven játszol tolvajnak. Lopj a gazdagoktól és add a szegényeknek a zárpattintás és betörés képességeid segítségével. Settenkedj át minden pályán, gyűjtsd össze a zsákmányt, és kerüld a felfedezést!

Hogyan kell játszani

Mozogj csendben minden pályán, hogy ne kelted fel a riasztást. Lépj kapcsolatba a kamerákkal, és ne engedd, hogy az őrség meglásson, kivéve, ha bajt akarsz. Rablási kalandod során megtalálod a rejtett kincseket, a zárt ajtókat, az agresszív őröket, és sok mást, tehát felfedezés nélkül kell játszanod. Ha elkapnak, megbukol a pályán.

Lecsaphatsz az őrökre - de csak akkor, ha jó a pillanat -, hatástalaníthatod a lézereket, hogy elkerüld a felfedezést, kinyithatod az ajtókat, és végül rabolj annyit, amennyit csak tudsz. Te vagy a modern Robin Hood.

További ilyen játékok

Nézd meg platformer játékainkat további csendes és összehangolt platformos gondolkodós játékokért. A Fireboy and Watergirl nagyszerű választás. Az Vex 3 is az! A Bob the Robber sorozat következő szórakoztató játékához játszd a Bob the Robber 2-t.

Megjelenési dátum

Ez a játék eredetileg Flash játékként jelent meg 2011 októberében. Az HTML5 verzió 2018 októbere óta elérhető.

Fejlesztő

A Bob the Robber-t a Funtomic készítette.

Platform

Web böngésző

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés