Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Tic Tac Toe Online

Értékelés:
7,9
(116 131 szavazatok)
Fejlesztő:
Code This Lab
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

Játszd a Tic Tac Toe játékot online, a klasszikus, magyarul csak amőbaként ismert játékot. A Tic Tac Toe játékot teljesen ingyen játszhatod online többjátékos módban, más emberi játékosok ellen, a számítógép ellen, vagy lokálisan többjátékos módban.

Hogyan kell játszani a Tic Tac Toe játékot?

A taktika és a cél ugyanaz, legyél akár a körrel vagy a kreszttel. Állítsd sorba 3 szimbólumot, miközben megakadályozod, hogy az ellenfelednek ugyanez sikerüljön. A játékmenet rendkívül egyszerű, ezáltal minden korosztály számára élvezhető.

A Tic Tac Toe ezen változatában online multiplayer játékokban vehetsz részt, vagy akár lokálisan a számítógép vagy egy barátod ellen is játszhatsz.

Állítsd be a neked megfelelő nehézséget

A Tic Tac Toe játékot hagyományosan egy 3x3-as táblán játsszák. A Tic Tac Toe online változatában akár 5x5 vagy 7x7-es táblán is tudsz játszani a még nagyobb kihívásért és a még izgalmasabb játékmenetért! Ezeken a nagyobb táblákon 3 helyett 4 szimbólumot kell sorba állítanod a győzelemhez. Ez teljesen átalakítja a nyerő stratégiákat.

Játssz online többjátékos módban

A Tic Tac Toe nagyon szórakotató más emberek ellen játszva. Játszhatsz gyorsmérkőzést vagy egyedi meccset is. Ha a quick match opciót választod, akkor automatikusan játékba kerülsz egy másik véletlenszerűen választott Tic Tac Toe Online játékossal. Miután végeztetek az első menettel annyiszor játszhattok visszavágót, ahányszor csak akartok.

Még több klasszikus játék

A Tic Tac Toe egy családi klasszikus. Egyszerű és bárhol, bármikor játszható csupán egy papír és ceruza segítségével. További családi klasszikusokért látogass el a társasjátékok szekcióba. Kipróbálhatod a Guess Who, a Snakes and Ladders, a Connect 4 és a Ludo játékokat, valamint további szuper társasjátékokat is.

Kiadás Dátuma

2018 október

Fejlesztő

A Tic Tac Toe játékot a Code This Lab csapata készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

Használd a bal egérgombot

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés