Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Slash Royal

Értékelés:
9,3
(117 491 szavazatok)
Fejlesztő:
Yso Corp
Megjelent:
2022. május
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:

A Slash Royal egy alkalmi túlélőjáték, ahol addig harcolsz, amíg az utolsó játékos nem marad talpon. Rohanj körbe a térképen, biztosítva a különböző fegyvereket, amelyeket az ellenfeleid ellen használhatsz. Szorítsd le az ellenségeidet, és legyél az egyetlen túlélő az arénában, hogy megnyerd a meccset.

Hogyan kell játszani

Találd meg a győztes fegyvert

Fuss a legközelebbi vagy legkedvezőbb fegyverhez, hogy felvehesd. Vannak bombák, számszeríjak, fejszék, kardok, bunkósbotok és még sok más. Találd meg a legjobb fegyvert az ellenfelek legyőzéséhez, és öld meg mindet, hogy megnyerd a játékot.

Vívj csatákat egyedi helyszíneken

Minden egyes Slash Royal pálya egyedi helyszínen játszódik, saját harci aréna elrendezéssel. Használd ki a pályakialakítást az előnyödre, és játssz a győzelemért.

Szerezz kezdeti előnyt

Minden kör előtt két lehetséges bónusz közül választhatsz. Ezek véletlenszerűek, és magukban foglalják a karaktered óriássá tételét, fegyverrel való indítást, sebességnövelést, fegyverlopás képességet és még sok mást.

Megjelenési dátum

  • 2020. december (Android és iOS)
  • 2022. május (WebGL)

Fejlesztő

A Slash Royal fejlesztője az Yso Corp. Más népszerű játékaik közé tartozik a Hide N Seek, a Wood Farmer és a Riot Escape.

Platformok

  • Webböngésző
  • Android
  • iOS

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés