Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Pancakeria

Értékelés:
9,2
(24 454 szavazatok)
Megjelent:
2014. május
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Papa's Pancakeria egy alkalmi éttermi játék, ahol palacsintát süthetsz, és ízletes feltétekkel kínálhatod a vendégeknek. Játssz minijátékokat és fejleszd az üzletet, ahogy haladsz előre. Tanulj meg tökéletes palacsintákat készíteni, miközben egyszerre több rendeléssel zsonglőrködsz!

Hogyan kell játszani

Gyakorolj Louie senseivel

Louie papa elrabolta a macskádat, és arra használja, hogy a palacsintázójába csalogasson. Amikor megérkezel, hogy visszakérd a macskádat, ingyen munkára kényszerít a híres palacsintasütőjében. Bár eleinte ellenállsz, hamarosan boldogságodra lelsz, hogy Papa palacsintás pártfogoltjaként a hegyekben csiszolhatod képességeidet.

Tanuld meg a sütés művészetét

A palacsintasütésben csak ennyire lehetsz jó. A nagy Papa Louie tanítványaként hamarosan megtanulod, hogyan kell tökéletesre sütni a palacsintát, hogy kívülről finoman ropogós, belülről pedig pihe-puha legyen. Kövesd az útmutatót a sütőn, és használd a gyorsítógombot, a sütőt felturbózd!

Adj hozzá finom feltéteket

Csak egy pszichopata eszi a palacsintát simán, és bár a Papa's Pancakeria-ban dolgozva biztosan kapsz néhány furcsa kérést, a legtöbb vendég a palacsintát finom feltétekkel szereti. Tehetsz rá porcukrot, banánt, szirupot, áfonyát - minden féle finomságot, hogy ínycsiklandóvá tedd a vendégeidnek.

Élvezd a szabadidőd

Minden napi műszak után 3 lehetőséget kapsz a különböző minijátékok egyikére. Játszhatsz Pizza Pachinkót vagy bármilyen szórakoztató kis játékot. Ha sikeresen teljesíted a kihívást, akkor jutalmul kapsz valamit, ami segít a játékban. A borravalóidat arra is felhasználhatod, hogy új tárgyakat vásárolj az étterembe.

Stílusosan szolgáld ki vendégeidet

Az olyan dekorációs tárgyak, mint az asztalok és a poszterek segítenek javítani a vásárlók várakozási idejét, míg a felszerelés fejlesztésével könnyebbé és gyorsabbá teheted az ételek elkészítését. Végül az üzlethelyiséget teljesen felszerelheted új bútorokkal, padlóburkolattal, falakkal - mindenféle csengettyűvel. Ezeket azonban előbb ki kell érdemelned!

Jellemzők

  • Játssz Cooper vagy Prudence szerepében
  • Tálald a palacsintákat különféle finomságokkal
  • Légy profi palacsintasütő Louie papa útmutatásával
  • Játssz szórakoztató minijátékokat, hogy feloldj tárgyakat egy nap után a grillsütőnél.
  • Fejleszd Papa palacsintasütőjét a legjobb berendezési tárgyakkal

Fejlesztő

A Flipline Studios fejlesztette ki ezt a játékot, valamint egy sor szórakoztató Papa's játékot. Ha már elsajátítottad a palacsintasütést, próbáld ki a hamburgersütést a Papa's Burgeria játékban!

Platform

Webböngésző

A játékhoz használd az egeret.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés