Logo CrazyGames.hu
7 036
Értékelés
8,7

A Motherload egy klasszikus bányászós játék, ahol egy idegen bolygón kell leásnod a mélybe, különböző nyersanyagokat gyűjtve. Ez az addiktív játék eredetileg 2004-ben készült, Flash verzióban, de itt és most HTML5-ben is játszhatod, felújítva.

Hogyan kell játszani a Motherload játékot

Áss le a mélybe

A küldetésed nyersanyagokat gyűjteni, visszavinni azokat a feldolgozó üzembe, majd eladni őket.

Tankolj fel és add el a nyersanyagokat

A játék elején a bányászjárművet nem tud majd túl messzire menni, így gyakran kell visszatérned a felszínre üzemanyagért, és leadni a kibányászott ásványokat.

Fejleszd a képességeid

Az ásványokért kapott pénzből különböző fejlesztéseket vehetsz, mint például nagyobb üzemanyag tank, nagyobb raktér, erősebb motor, keményebb fúrófej, hűtőrendszer stb. stb. Ezeket a roncsboltban találhatod. A roncsbolton kívül, a szervízállomást is látogatnod kell majd, hogy megjavítsd a járművedben keletkezett károkat. Itt egyszerhasználatos tárgyakat, például eldobható üzemanyagtankot, vagy robbanószereket is vehetsz.

Találj ritka ásványokat és tárgyakat

Pár fejlesztés után, már sokkal mélyebbre fogsz tudni ásni, ahol jóval értékesebb ásványokat találhatsz, mint például a platinum vagy a smaragd. Amint eléred a kb. 1000 láb mélységet, különböző szent tárgyakat is kiáshatsz a földből, amik azonnali 50,000$ bónuszt adnak.

Motherload Tippek

  • Minél mélyebbre jutsz, annál értékesebb dolgokra bukkanhatsz, mint például a különböző ereklyék. Próbálj minél gyorsabban minél mélyebbre jutni.
  • Használj eldobható üzemanyagtankokat, hogy tovább maradhass a föld alatt
  • Használd a repülés képességed, hogy zuhanáskor ne törj össze
  • Ha kifogysz az üzemanyagból felrobbansz, úgyhogy kétszer is gondold meg mikor indulsz vissza a felszínre

Még több ilyen játék

Élvezed a klasszikus interneted játékokat? Csekkold a Flash játék szekciót a Ruffle segítségével emulált legjobb retro Flash játékokért. A legnépszerűbb játékok között olyanok vannak, mint a Papa's Pizzeria, Sticks War és a World's Hardest Game.

Kiadás Dátuma

2004

Fejlesztő

A Motherload játékot az XGen Studios készítette. A Steames változat Super Motherload néven elérhető.

Platform

Webböngésző

Irányítás

  • Fúrás: A,S,D vagy bal, le, jobb kurzornyilak
  • Repülés felfele: W vagy fel kurzornyíl vagy bal egérgomb
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés