Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Minecraft Tower Defense

Értékelés:
8,8
(54 246 szavazatok)
Megjelent:
2015. január
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)

Meddig tudsz túlélni a hordákkal szemben a Minecraft Tower Defense-ben, egy Minecraft-inspirálta toronyvédelmi játékban?

Bár számos toronyvédelmi játék létezik a piacon manapság, nincs igazi olyan, mint a Minecraft Tower Defense. Ez a lenyűgöző böngészős játék összekapcsolja az ikonikus Minecraft játék elemeit a könnyen érthető és lebilincselő toronyvédelmi stratégiával. A tipikus pixelgrafika miatt ez a játék igazán invitáló, és bárki, aki szereti az eredetit, azért is rabul ejti majd ez a toronyvédelmi változat!

Az érkező lények hadaival szembeni védelemhez először kell alkotnod egy kanyargós utat a védelmi toronyhoz. Miután ezt megtetted, építhetsz különféle védőtornyokat és csapdákat - beleértve a tojásdobáló tornyokat, vízmedencéket és íjász tornyokat, hogy csak néhányat említsünk. A védelmi hálózatod megvéd a lényektől, és minden legyőzött szörnyért további erőforrásokhoz jutsz. A hullámok között fejlesztheted a tornyaidat és csapdáidat, valamint további védelmi eszközöket építhetsz. Meddig fogsz túlélni? Mennyire lesz hatékony a védelmed?

Jellemzők

  • Válassz a különféle védekező tornyok és fegyverek közül
  • Építs összetett utakat, hogy eltereld az ellenséget
  • Próbálj minél több hullámot túlélni!

Platform

A játék a Ruffle segítségével játszható a webböngésződben. Tekintsd meg további Flash játékainkat.

Fejlesztő

A Minecraft Tower Defense-t az antimYT készítette.

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés