Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Master Chess

Értékelés:
8,2
(53 172 szavazatok)
Megjelent:
2018. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Master Chess egy online sakkjáték egy- és többjátékos lehetőséggel. Ha szeretnél sakkot játszani, próbáld ki ezt a remek online böngészős verziót. Ebben a játékban három különböző játékmódot játszhatsz, és meccsekben mérheted össze tudásodat más sakkjátékosokkal.

Ennek a játéknak nincs hivatalos támogatása a sakk szövetségtől, azonban a mesterséges intelligencia ellenfelek nagyon képzettek. Ráadásul intenzív online többjátékos játékokban játszhatsz képzett ellenfelekkel a világ minden tájáról. A következő játékmódok érhetők el:

  • 1v1 ugyanazon az eszközön
  • 1v1 AI ellenféllel szemben
  • 1v1 online ellenféllel szemben

Ezek a különböző játékmódok nagy rugalmasságot biztosítanak. Fontos megjegyezni, hogy az AI ellenfél rendkívül nehéz - ha könnyű menetet vársz, gondold újra! Nagyon keményen kell dolgoznod, hogy túljárj az mesterséges ellenfeled eszén, sőt, még veszíthetsz is!

Zökkenőmentes játékmenet és intenzív online akció

Ennek a játéknak kétségtelenül a online játékmenete a legjobb része. A gyors és hatékony párosító rendszernek köszönhetően, ha gyors meccset akarsz, elindíthatod a gyors mérkőzést, és a Master Chess véletlenszerű játékossal párosít téged.

Alternatívaként egyéni mérkőzéseket is játszhatsz online sakkban. Létrehozhatsz saját játékszobát, vagy csatlakozhatsz az elérhető szerverek egyikéhez. Ez azt jelenti, hogy viszonylag könnyen szervezhetsz játékokat és versenyeket a barátaiddal.

Az online játék előtt ajánljuk, hogy elsajátítsd a sakk alapjait. Játék közben kiemeljük a bábuk által végrehajtható különböző lépéseket, így nem lesz lehetőséged hibás lépést tenni. Azonban minden kör időre van, ezért gyorsan kell gondolkodnod!

Megjelenési dátum

2018. március

Fejlesztő

A Master Chess játékot a Code This Lab fejlesztette.

Jellemzők

  • Játssz egy számítógép vagy a barátoddal szemben
  • Tiszta felület

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés