Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Chess Online Multiplayer

Értékelés:
8,4
(48 158 szavazatok)
Megjelent:
2022. november
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Chess Online Multiplayer egy ingyenes sakkjáték, amelyet online játszhatsz egy barátoddal vagy egy mesterséges intelligencia ellenféllel. Keress aranyat, hogy stílusos új sakktáblákat és bábukat vásárolhass!

Hogyan kell játszani

Gyakorolj az mesterséges intelligencia ellen

A mesterséges intelligencia elleni játék remek módja annak, hogy csiszold a sakktudásodat. Nem túl könnyű vagy nehéz legyőzni az AI-t, bár ha gyakorlott sakkozó vagy, a robotok legyőzése gyerekjáték lesz, mivel rengeteg rossz döntést hoznak.

Ha úgy érzed, hogy az AI túlságosan is erős neked, javasoljuk, hogy olvass el egy sakk útmutatót, hogy még többet tanulj.

Játssz barátokkal

Mattold le a barátaidat és mutasd meg nekik, hogy te a legerősebb ebben a korszakalkotó agyjátékban. Emellett online véletlenszerű ellenfelekkel szemben is kipróbálhatod magad, és megnézheted, hogy milyen szinten állsz a világ különböző részein játszó játékosokkal szemben.

Dobd fel a sakktábládat

Egy hozzád hasonló profi sakkozó extravagáns stílusú sakk-készletet szeretne, ami megfelel a képességeinek. Itt jön a képbe a bolt. Itt elszórakozhatod a pénzed, és különböző tematikus figurákat, táblákat, kurzorokat és egyebeket vásárolhatsz.

További ilyen játékok

A Chess Online Multiplayer egy a sok sakkjátékunk közül. Ha szereted a sakkot, próbálj ki valami mást, mint például a Chessformer, egy sakkfigurákon alapuló kirakós játékot. Az Uno Online szintén az egyik népszerű és szórakoztató játékunk, amit barátaiddal játszhatsz.

Megjelenési dátum

2022 november

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Vezérlők

Húzz egy sakkfigurát a bal egérgombbal.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés