Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Idle Dice

Értékelés:
8,6
(34 590 szavazatok)
Fejlesztő:
Luts91
Megjelent:
2018. november
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Az Idle Dice egy könnyed dobókockás játék, amelyben a kidobott számok határozzák meg azt, hohy hány pontot gyűjtesz. Költsd el a pontjaid különböző fejlesztésekre és még több dobókockára. Érd el a lehető legmagasabb pontszámot, élvezd a kellemes jazz zenét és pörgesd a kockákat!

Hogyan kell játszani?

Legyél te a dobókockamester

Az Idle Dice játékban nincs vesztenivalód, csak dobj a kockákkal és gyűjtsd be a pontokat. Kattintgatva gyorsabban tudsz újra és újra dobi, de akár az automatikus újragörgetés funkciót is használhatod.

Használd fel a szerzett pontokat

Ha a szerzett pontjaiddal még több dobókockát veszel, akkor több kockával dobva még több pontod gyűjthetsz, különösen a kombók segítségével. Minél több kockával sikerül kidobnod ugyanazt a számot, annél nagyobb kombó jutalmat kapsz.

Dobj ki őrült kombókat

Az elérhető kockakombinációk a kártyakombinációkhoz hasonlatosak, tehát kombónak számít a 3 egyforma szám, a full-house, a sor és a többi hasonló kártyajátékokból ismert kombináció is.

Maxold ki a pontokat

Különböző bónuszokkal segítheted magad a játékban, köztük naponta egyszer járó ingyenes bónuszokkal is. További bónuszokért teljesítsd a játékban elérhető számtalan kihívás egyikét.

Még több ilyen játék

A könnyed játékok népszerűbbek, mint valaha, az összes ingyenes és nálunk, a CrazyGames oldalán milliószámra találhatsz belőlük. Csekkold az összeset, vagy próbálj ki olyan közönségkedvenceket, mint például a Planet Clicker 2 vagy az Idle Defense.

Kiadás dátuma

2018 november

Fejlesztő

Az Idle Dice játékot Luts91 készítette.

Funkciók

  • Szórakoztató könnyed játék
  • Letisztult és egyszerű kezelőfelület
  • Egyszerű játékmenet
  • Izgalmas bónuszok és feloldható tartalmak

Platform

Az Idle Dice egy webböngészős játék. (PC és mobil böngészőkön egyaránt működik)

Irányítás

Használd a bal egérgombot a játékhoz.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés