Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Ev.io

Értékelés:
9,2
(200 808 szavazatok)
Fejlesztő:
eviocontact
Megjelent:
2021. július
Utolsó frissítés:
2022. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

Az Ev.io egy online többjátékos FPS játék egy futurisztikus arénában. A játékban a Halo, Destiny és Quake pályákhoz hasonló komplex pályadesignnal találkozhatsz. Számtalan fegyvered és képességed van, amelyeket az előnyödre használhatsz a csatatéren. Kattints és kerülj azonnal a küzdőtérre!

Hogyan kell játszani?

Egyszerűen kattints és máris bekerülsz az Ev.io egyik véletlenszerűen kiválasztott arénájába. Választhatsz mindenki-mindenki ellen és csapatos küzdelem játékmódok közül.

Pályák

Az Ev.io játékban számtalan sci-fi inspirálta pálya található. Használd a futurisztikus építményeket és a tárgyakat fedezéknek. Használd a dupla és a tripla ugrást, hogy megszerezd a magaslati előnyt és nem várt helyekről lepd meg az ellenséget.

Fegyverek

Az Ev.io világában egy valóságos fegyverarzenál áll a rendelekzésedre. Lentebb elolvashatod, hogyan tudsz váltogatni a fegyverek között. A pályákon elszórva különféle felvehető fegyvereket találhatsz. A fegyverek között vannak mesterlövész puskák, rakétavetők és egyéb finomságok is.

Képességek

Az Ev.io játék számtalan különleges képességet tartalmaz, mint például a szuperugrás, extra lőszer, teleportálás, extra állóképesség vagy a szupergyors újratöltés. A képességek menüben az alapfegyveredet is megváltoztathatod.

Hasonló .IO játékok

Az Ev.io egy a böngészős játékok újgenerációs FPS játékai közül. Ezek a lövöldözős játékok sokszor gyors játékmenetet, taktikus játékmenetet és közelharcot is tartalmaznak.

További népszerű játékok még ebben a kategóriában a Verge.io és a Krunker. Ezek az ingyenesen játszható böngészős lövöldözős játékok ugyanilyen játékmenetet vonultatnak fel, a saját egyedi stílusukban. Még több lövöldözős játékért nézd meg az FPS játékok kategóriát!

Kiadás Dátuma

2021 január

Platform

Webböngésző

Irányítás

  • Mozgás: WASD
  • Ugrás: Space
  • Futás: Shift
  • Képességek: Q
  • Gránát: G
  • Fegyverválasztás: 1234
  • Tűz: bal egérgomb
  • Célzás: jobb egérgomb
  • Menü: M
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés