Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Ev.io

Értékelés:
9,1
(258 077 szavazatok)
Fejlesztő:
eviocontact
Megjelent:
2021. július
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

Az Ev.io egy többjátékos FPS játék, amely egy futurisztikus arénában játszódik. A játék taktikai szinttervekkel rendelkezik, hasonlóan a Halo, Destiny és Quake játékokhoz. Különböző fegyverek és képességek állnak rendelkezésedre, amelyeket a csatatéren előnyödre használhatsz. Kattints a harcba való közvetlen ugráshoz!

Hogyan játszani

Az Ev.io játékhoz egyszerűen kattints a véletlenszerűen történő hozzáadáshoz. Lehetőséged lesz részt venni az ingyenes-for-all halálmérkőzésekben és a csapat halálmérkőzésekben is.

Szintek

Az Ev.io-ban számos sci-fi ihlette szint található. Taktikusan használhatod a futurisztikus építészetet az előnyödre. Ugorhatsz dupla és tripla ugrásokkal, hogy elérj magas helyeket, és meglepheted az ellenfeleidet egy felülről indított támadással.

Fegyverek

Az Ev.io-ban többféle fegyver található. Három alapértelmezett fegyvered lehet. Az alábbiakban megtalálod, hogyan változtathatod meg az alapértelmezett fegyvereidet. Amikor a játékban vagy, a pályán elszórtan találsz fegyvereket, amelyek közé tartoznak mesterlövész puskák, rakétavetők és más fegyverek, amelyek előnyt biztosítanak számodra.

Képességek

Az Ev.io-ban egyszerű képességfa található, amely a ugrásmagasságot, töltényeket, teleportálást, állóképességet és újratöltési sebességet tartalmazza. A képességek oldaláról meg is tudod változtatni az alapértelmezett fegyveredet.

Hasonló IO játékok

Az Ev.io egy új generációs böngészős online FPS játék. Ezek az ingyenes lövöldözős játékok általában taktikaiak, gyors tempójúak, és közelharcot tartalmaznak.

Más népszerű io játékok ebben a műfajban a Shell Shockers és a Krunker. Ezek az ingyenes böngészős lövöldözős játékok ugyanazt az alapvető játékélményt nyújtják, saját egyedi stílussal. Nézd meg FPS játékainkat több választékért!

Megjelenési dátum

2021. január

Platform

Web böngésző

Irányítás

  • Mozgás: WASD
  • Ugrás: Space
  • Futás: Shift
  • Képességek: Q
  • Gránát: G
  • Fegyverválasztás: 1234
  • Tűz: bal egérgomb
  • Célzás: jobb egérgomb
  • Menü: M

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés