Logo CrazyGames.hu

DashCraft.io

35 441
Értékelés
8,7
Developed by  Ctrl4ltDel

A DashCraft.io egy online többjátékos autóversenyzős játék, ahol mások által épített pályákon tudsz száguldozni. Válassz a számtalan elérhető autó közül, oszd meg másokkal a saját pályád és versenyezz a közönség által legjobbnak ítélt pályákon!

Funkciók

Versenyezz egyedi pályákon

Versenyezz a DashCraft közösség többi tagja által készített pályákon. Minden ellenfél egy a pályát már teljesítő játékos szelleme. Legyél gyorsabb náluk és kerülj fel te is az eredménytáblára!

Oszd meg a többiekkel a saját pályáidat

Készítsd saját pályákat és oszd meg őket a többi DashCraft.io játékossal. Számtalan útelem és díszlet segít megépíteni a legkirályabb versenypályákat. A pályáhkoz adhatsz gyorsítókat, ugratókat, sőt még különféle akadályokat is, hogy még izgalmasabb legyen a verseny.

Válassz egy autót és rajtolj

Számtalan szuper autó közül tudsz választani a játékban. Ha azonnal a volán mögé ülnél, akkor kötetlen, nyitott világú pályán is vezethetsz, ahol begyakorolhatod a különböző kanyarokat és ugratókat.

Folyamatos újdonságok

A DashCraft.io játékhoz rendszeresen érkezik újabb és újabb tartalom. Ha vissza-vissza nézel, biztos mindig találsz majd valami újat, ami korábban még nem volt benne a játékban!

Még több ilyen játék

Böngészd az autós játékok kategóriát hasonló játékokért. A legnépszerűbb autós játékok a Madalin Stunt Cars 2 és a Drift Hunters. Ha szeretsz saját pályákat építeni akkor pedig érdemes csekkolnod a BuildNow GG játékot.

Kiadás Dátuma

2022 február

Fejlesztő

"Ctrl4ltDel" készítette a DashCraft.io játékot.

Platform

Webböngésző

Utolsó frissítés

2022. dec. 01.

Irányítás (vezetés)

  • Gyorsítás: W
  • Kanyarodás: A,D
  • Fék: S

Irányítás (pályaépítés)

Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés