Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bank Robbery 3

Értékelés:
9,1
(68 723 szavazatok)
Fejlesztő:
justaliendev
Megjelent:
2023. június
Utolsó frissítés:
2023. június
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

A Bankrablás 3 a Bankrablás játéksorozat harmadik része. Készülj fel, hogy kirabolják a város legbiztonságosabb bankját! Az állami-of-the-art lopásgátló technológiának köszönhetően ez a feladat nem lesz könnyű, de mint tapasztalt szakember, vállalod a kihívást. A jutalmak hatalmasak, ha sikerrel jársz, tehát hozzuk létre ezt a merész rablást. Készülj fel karriered utolsó kifizetésére!

Hogyan kell játszani

Végezz a bankkal

Tisztítsd ki a bank személyesét, mielőtt lejár az idő! Csatlakozz a lovasfejű haverodhoz, és támadjátok meg a bank különböző helyiségeit és páncélszekrényeit, hogy megszerezzétek a gyémántokat, ékszereket és hideg, kemény készpénzt. Vidd biztonságba a túszokat, és kapsz érte anyagi jutalmat. Bár kegyetlen bűnöző vagy, van szíved.

Új területek feloldása

Minden szint után fejlesztheted képességeidet és új területekhez juthatsz hozzá. Nyiss fel olyan területeket, amikben még több zsákmányt szerezhetsz. Küzdj egyre őrültebb csatákban rengeteg fegyverrel. Minél tovább jutsz, annál erősebb és gyakoribb lesz a rendfenntartók válasza. Szerencsére későbbi szinteken csatlakoznak hozzád két új bankrabló társad, akik segítenek megbirkózni a rendőrséggel.

Rejtett titkok felfedése

Ahogy haladsz előre, egyre sötétebb titkokat társz a bank páncélszekrényeiben és azon túl, ami kétségessé teszi, hogy meg kellene-e menteni ebben az épületben dolgozó személyzetet. A páncélszekrények és hátulsó szobák rejtenek néhány a bank legkísérletezőbb kincsei közül, valamint egy igencsak különleges tárgyat. Milyen sötét veszélyekkel és különleges kincsekkel találkozol? Csak egy út van a felfedezéshez.

További hasonló játékok

Ha befejezted a bűnözősködést karrierként, nézd meg még több ingyenes FPS játékunkat. Néhány népszerű választás ebben a kategóriában a Shell Shockers és a Pixel Warfare.

Jellemzők

 • Jutalmazó bankrablások sorozatának a végigjátszása
 • Különböző fegyverek használata a biztonságiak kikapcsolásához
 • Pénz és más értéktárgyak rablása a páncélszekrényekből
 • Különböző fejlesztések vásárlása a túlélésed növeléséhez

Megjelenési dátum

2023 június

Fejlesztő

justaliendev készítette a Bankrablás 3-at.

Platform

Web böngésző

Utolsó frissítés

2023. jún. 30.

Vezérlők

 • WASD = mozgás
 • Bal kattintás = lövés
 • Jobb klikk = vas irányzék
 • Egérkerék / 1-7 = fegyverváltás
 • Bal-shift = futás
 • C = guggolás
 • E = interakció

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés