Logo CrazyGames.hu

2 Player Tag

Értékelés:
8,8
(49 877 szavazatok)
Fejlesztő:
Zack Wheelhouse
Megjelent:
2019. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

A 2 Player Tag egy onlinefogócska játék lokális multiplayer játékmóddal. Játssz fogócskát egy barátoddal a számtalan különféle témájú pálya egyikén.

Játssz fogócskát online

A 2 Player Tag játékban együtt játszhatsz te és egy barátod, ugyanazon billentyűzet használatával. Válasszátok ki, hogy ki lesz a prios és ki lesz a kék karakterrel és már indulhat is a játék. Minden egyes körben egy újabb egyedi pályán játszhattok, változatos zene, téma és akadályok mellett.

Kétjátékos fogócska szabályok

Ha elkapnak, akkor te vagy a fogó. Aki a kör végén a fogó az nem kap pontot, míg a másik játékos megnyerte a kört és kap 1 pontot. Az nyer, akinek 4 pálya után több pontja van.

Még több kétjátékos játék

Ha más játékokat is csekkolnátok együtt egy barátoddal, akkor vessetek egy pillantást a kétjátékos játékok kategóriára. Remek választás lehet például a Basketball Stars, a Fireboy and Watergirl 1, vagy a Fireboy and Watergirl játékszéria bármelyik tétele és a Getaway Shootout.

Funkciók

  • Játssz fogócskát egy barátoddal
  • Számtalan egyedi pálya
  • Jópofa látvány és zene
  • Az nyer, aki 4 kör alatt több pontot szerez

Kiadás dátuma

2019 december

Fejlesztő

A 2 Player Tag játékot Zack Wheelhouse készítette.

Platform

Webböngésző

Utolsó frissítés

2023. jan. 31.

Irányítás

Játékos 1 használhatja a WASD gombokat, míg játékos 2 a kurzornyilakat. Nyomd meg az "M" gombot a némításhoz és az Esc gombot a kilépéshez.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés