Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Dinoszauruszos Játékok

A dínók közel 160 millió éven keresztül uralták a földet. Az emberek csupán 2,5 millió éve léteznek. Komoly, nem? Ezek a brutális hüllőszerű ragadozók olyan legendás alkotásokat inspiráltak, mint a Godzilla vagy a Jurassic Park. Ki tudja milyenek voltak valójában a dinoszauruszok? Csak elképzelni tudjuk.

A dínós játékok fajtái

Számtalan különféle dínós játék létezik. A legtöbb dínós játék a ragadozó dinoszauruszokra koncentrál.

A dínós játék kategórián belül nincs hiány rombolásos, túlélős akciójátékokból. Van továbbá dínó szimulátor, dínó vadászatos, paleontológia témájú és ügyességi platformer dínós játék is. A dínók a játékokban lehetnek élethűek vagy rajzfilmszerűek is. Számtalan játékban online többjátékos játékmód is elérhető!

A dinoszauruszos játékok nem csak erőszakosak, hanem könnyedek, viccesek is lehetnek. Így a gyerekeket számára is találni megfelelő játékokat.

Ajánlott dínós játékok

A CrazyGames oldalán számtalan dínós játék közül tudsz választani. A legjobb amit tehetsz, az az, ha kipróbálod mindet, hogy megtaláld a saját kedvenced!

A Dinosaurs Jurassic Survival World játékban a cél a túlélés a dínók világában. Minden körben fejlesztheted a fegyvereidet, majd agresszív dínók újabb és újabb hullámait kell visszaverned. A játékban olyan híres dínókkal kell megküzdened, mint a Tyrannosaurus, Velociraptor, Triceratops és számtalan más. A játéknak van online többjátékos funkciója is, így akár csapatban is megküzdhettek a fenevadakkal.

A Dinosaur Simulator 2: Dino City játékban egy dínót kell irányítanod. A játék célja, hogy a dínóddal elpusztítsd az egész várost. Törj össze mindent, tereptárgyakat, autókat, épületeket, mindent, amit csak látsz. Összesen 6 különböző városban hozhatod el a pusztítást!

Felemás kategóriájú játékok

Számos dínós játék tulajdonképpen egy másik játékkategóriába is teljesen beleillik. Számtalan rombolós és túlélős játék van, amelyet megtalálhatsz a dínós játékok kategóriában. Sőt, akár retro dínós platform játékokat is kipróbálhatsz!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Dinoszauruszos Játékok?

 1. Cell to Singularity: Mesozoic Valley
 2. Dino Defense
 3. Day D Tower Rush
 4. Dinosaurs Merge Master
 5. Dino's Farm Shop
 6. Sand King
 7. Dino World: Merge & Fight
 8. Dino Domination
 9. CyberDino: T-Rex vs Robots
 10. Idle Dino Farm Tycoon 3D

Mik a legjobb Dinoszauruszos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Dinosaurs Merge Master
 2. Dino's Farm Shop
 3. Dinosaur Game
 4. Rhino Rush Stampede
 5. Dino Merge Wars

Micsoda a Dinoszauruszos Játékok?

Bármilyen játék amelynek köze van a dinoszauruszokhoz dinoszauruszos játéknak számít. A legtöbb dínós játékban olyan ragadozók bőrébe bújhatsz, mint például a Spinosaurus vagy a Tyrannosaurus. Vannak akciódúsabb, rombolós témájú dínós játékok, és kifejezetten gyerekeknek szánt, könnyedebb dínós játékok is.


Játssz a legjobb online Dinoszauruszos Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Cell to Singularity: Mesozoic Valley játékkal és még sok mással most!
Mutass többet