Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Tower Defense Clash

Értékelés:
8,7
(39 224 szavazatok)
Megjelent:
2023. augusztus
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Tower Defense Clash egy toronyvédelmi játék, ahol egy várat kell megvédened a külső támadók kitartó támadásától. Helyezd el a tornyokat, fejleszd őket, és tartsd távol a hordát a kastélytól. Haladj végig az egyedi szinteken. Az előrelátás mindenek felett áll!

Hogyan kell játszani

Vágj bele a küldetésedbe

Indulj el a toronyvédelem mestereként, akinek feladata a különböző kastélyok védelme a közelgő támadástól. Ezen a küldetésen különböző ellenségekkel kell megküzdened, erős védelmet kell építened és fejlesztened, valamint viharosabb támadásokat kell lecsapnod a támadó bosszúhadjáratokra.

Készítsd elő a védelmedet

Indítsd el az első szintet és ugorj bele az akcióba. Van egy lehűlési időszak, amikor megtervezheted a stratégiádat és védelmi szerkezeteket építhetsz az ellenséges hullámok előtt. Minden védelemnek sajátos képessége van, mint például a hosszú hatótávolságú íjjal való lövés vagy a széles körű hatást kiváltó hatalmas kövek bedobása. Ügyesen válaszd ki, hogy hol helyezed el a tornyokat.

Fejleszd és használd varázslataidat

Minden legyőzött ellenség valós időben aranyat ad a zsebedbe. Használd az aranyadat a harcban további tornyok elhelyezésére és a meglévők fejlesztésére. Használd varázslataidat nagyobb ellenségcsoportok megállítására.

Haladj az ismeretlen területekre

Haladj tovább a győzelem útján az új tájakra és nehezebb csatákra. Ahogy haladsz a későbbi szintek felé, egyedi védelmek és számtalan új varázslat lesz a várakozás. Minden teljesített szintért csillagot kapsz. Ha javítani szeretnéd az eredményedet, újrajátszhatod a szinteket.

További hasonló játékok

Toronyvédelmi játékok rendkívül függőséget okozóak és a legjobb ingyenes játékok, amiket weben játszhatsz. Ha már eleget harcoltál szörnyek ellen a Tower Defense Clash-ben, nézd meg a Tower Swap-ot és az eredeti Bloons Tower Defense 4-et.

Megjelenési dátum

2023 Március

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés