Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Stickman Archero Fight

Értékelés:
9,0
(128 527 szavazatok)
Fejlesztő:
Artur Stogney
Megjelent:
2022. november
Utolsó frissítés:
2022. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Stickman Archero Fight egy akció-packed stickman játék, ahol különböző fegyverekkel harcolsz az ellenségek ellen. Mozogj át különböző portálokon keresztül különböző szakaszokba, fejleszd a stickman-edet, és válj egy igazi harcoló géppé!

Hogyan kell játszani

Indulj el csatákkal teli küldetéseken

Járd át a 2D-s tájat, szedd fel a fegyvereket, és küzdj meg a különböző ellenfelekkel. Tapasztald meg a túlélési kihívásokat, a főnöki csatákat, és a karakter fejlődését tökéletesen keverve.

Használj különféle fegyvereket

Felfegyverkezhetsz a Stickman-edet különféle fegyverekkel, mint például íjak, fejszék és kardok, hogy győztesen kerülhess ki a csatából. Szabadítsd fel harci képességeiddel és használd a fegyvereid erejét egyre erősödő ellenfelekkel szemben. Szedd fel a környezetben található tárgyakat és dobáld azokat az ellenségeidre a maximális sebzés érdekében.

Fejleszd a karaktered

Ahogy haladsz a játékban, a karaktered szintet lép, lehetővé téve számodra, hogy választhass állandó képességfejlesztéseket. Emellett az ellenfelek is egyre nehezebbek lesznek legyőzni, így komoly nindzsa Stickman mozgásokat kell bevetned ellenük.

Gyűjts tárgyakat és érméket, hogy növeld a Stickman-ed képességeit

Gyűjts össze erős tárgyakat különböző ládákból minden szinten, és szerelj fel velük a Stickman-ed, hogy még erősebb legyél. Szedd fel minél több érmét, és használd őket tárgyfejlesztésekre és állandó karakter erősítésekre.

További hasonló játékok

Ha még több fantasztikus játékra vágysz, nézz be a pálcikaember játékok közé. Más népszerű választások még a Stickman Parkour 3 és a Turbo Dismounting.

Megjelenési dátum

2022 június

Fejlesztő

A Stickman Archero Fight-ot Artur Stogney készítette.

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2022. dec. 14.

Vezérlők

  • WASD vagy nyílbillentyűk = mozgás
  • Q = ragadd meg és dobd el az ellenségedet
  • E = fegyvert megragad / eldob
  • Bal kattintás = támadás

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés