Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Stabfish 2

Értékelés:
8,4
(89 355 szavazatok)
Fejlesztő:
Zytech AI
Megjelent:
2021. szeptember
Utolsó frissítés:
2023. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Stabfish 2 a Stabfish.io folytatása, egy cápás .io játék többjátékos arénában. Küzdj meg a többi cápával az online többjátékos arénában és győzz le annyit, amennyit csak tudsz. Ebben az új kiadásban újfajta cápákkal, úk képességekkel, új jutalmakkal és számtalan további új tartalommal találkozhatsz.

Funkciók

Válassz saját cápát

A játékban háromféle fejleszthető cápa található. Az első három cápa, a Nagy Kék Cápa, a Nagy Fehér Cápa és a Megalodon. Ezeket aztán további 3 lépésben még tovább lehet fejleszteni. A továbbfejlesztett cápák új képességeket nyernek. A továbbfejlesztés különböző célkitűzések teljesítésével elérhető.

Küzdj az arénában

A Stabfish 2 az izgalmas, gyors harcról szól. Az ellenséged akár egyetlen másodperc alatt is végezhet veled. Gyorsíts fel a turbó sebesség használatával és próbáld meg a mozgékonyságoddal legyőzni a nagyobb halakat. Ha a szarvaddal felszúrsz egy másik halat, az rajta is marad a szarvadon amíg felnak nem ütközöl. Csak ezután férsz hozzá a legyőzött ellenségért járó jutalom eleséghez.

Gyűjts és készíts új felszerelést

A Stabfish IO 2 játékban a gyűjtögetés mellett fejlesztheted is a felszerelésedet. A gyűjtött felszerelés az inventorydba kerül az alapanyagok, lenyomatok és dekorációk közé. Az alapanyagok kombinálásával elkészítheted, a lenyomatokon leírt, eltérő ritkaságú felszereléseket.

Építsd fel egy cápa csapatot

Alakíts csapatot és vegyetek részt a minden órában megrendezésre kerülő Armageddon eseményen. Minden részvétellel lehetőséged van felkerülni az eredményjelző tetejére. Bármikor létrehozhatsz saját csapatot, vagy csatlakozhatsz már létező csapathoz.

Még több ilyen játék

A .io kategóriában számos hasonló, új és népszerű játékot találsz. A Ubisoft által készített Hungry Shark Aréna például nagyban hasonlít a Stanfish 2 játékhoz. Még több cápás játékért csekkold a cápás játékok szekciót.

Kiadás Dátuma

2021 szeptember

Fejlesztő

A Stabfish 2 IO multiplayerts a Zytech AI készítette

Platform

Webböngésző (asztali és okostelefon)

Irányítás

  • Fegyver irányítása: egér
  • Képességek használata: bal és jobb egérgomb
Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés