Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Puppetman: Ragdoll Puzzle

Értékelés:
8,4
(13 378 szavazatok)
Fejlesztő:
Gepnito Games
Megjelent:
2024. január
Utolsó frissítés:
2024. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Puppetman: Ragdoll Puzzle egyedi kirakós játék, ahol segíted a rongybaba karaktert, hogy a földre jusson. Használd a logikádat és a kreativitásodat, hogy Poly-t biztonságosan a földre segítsd különböző módon. Interakcióba lépj a pályán található tárgyakkal, hogy befolyásold a rongybaba mozgását és élvezd ezt az agytornáztató élményt!

Hogyan kell játszani

Interaktív szintek

Lépj kapcsolatba a pályán található tárgyakkal a képernyőn megjelenő betűkkel vagy a billentyűzeten lévő megfelelő gombokkal. Ezekkel a gombokkal interakció léphet fel a játékban, például leejthetsz egy platformot, mozgathatsz egy tárgyat vagy kinyithatsz egy ajtót.

Kihívást jelentő rejtvények

Néhány interakció visszacsinálhatatlan, és újraindítanod kell a játékot, ha rossz sorrendben hajtod végre őket. A legjobb, ha kipróbálod az irányítást és gondolkodsz a választandó műveletek sorrendjénél anélkül, hogy véletlenszerűen kattintanál.

Korlátozott életerő

Több módon is lejuttathatod Poly-t a földre. Bárhogy is csinálod, csak arra kell ügyelned, hogy megőrizze az életerejét. Ha Poly túl hevesen érkezik a talajra, meghal és újra kell kezdened a szintet.

Unlockable elemek

Összesen 15 szintet kell teljesítened. Ahogy haladsz a Puppetman: Ragdoll Puzzle játékban, új kalapokat oldhatsz fel Poly számára. A játék 10 nyelven érhető el. A nyelvet a beállítások menüben tudod megváltoztatni.

További hasonló játékok

Ha már befejezted a Puppetman: Ragdoll Puzzle-t, nézz körül a puzzle játékaink között. Például a Word Wipe és a 2048 két kiváló klasszikus, melyek szintén nagyon népszerűek. Egy újabb cím, amit kipróbálhatsz, a Nuts Puzzle: Sort By Color.

Megjelenés dátuma

2024 január

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. márc. 01.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés