Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Neon Rider

Értékelés:
8,6
(13 616 szavazatok)
Fejlesztő:
Famobi
Megjelent:
2024. június
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Neon Rider egy izgalmas 2D-s játék, amelyben egy biciklit kell navigálnod egy neon akadálypályán keresztül, amely tele van fordulatokkal, kanyarokkal és meglepetésekkel. A Neon Rider retro grafikája és egyszerű játékmenete visszarepít abba az időbe, amikor az arcade játékok uralták a világot.

Hogyan kell játszani a Neon Rider-t

A játék lényege, hogy gyorsasággal és precizitással eljuss a pálya végére, de ami még fontosabb, anélkül, hogy összetörnéd a motorodat, vagy a szakadékba hajtanál vele, ami elég könnyen megtörténhet, ha nem vagy gyakorlott.

A játék irányítása ebben az oldalnézetes játékban egyszerű; a bal egérrel kattintva haladhatsz előre, a szóközzel pedig még nagyobb sebességet érhetsz el. Itt válik a dolog trükkössé - a játék tele van arcade-szerű neonrámpákkal, ahol nincs más választásod, mint a levegőben végrehajtani a trükköket. Vajon a trükköd sikeres lesz vagy bukás? Ez mind azon múlik, hogyan manőverezed a sebességedet.

A játék fizikára való odafigyelés és sok gyakorlás a helyes irányba terel. Amint elsajátítod a levegőben végrehajtott trükköket, készülj fel a pontgyűjtésre. A trükkök és a tökéletes landolások még tovább növelik a pontszámodat. Kerüld ki az akadályokat, gyűjtsd az elemeket a tűz üzemmódhoz, és szárnyalj végig a színpadon. A küldetésed? Lovagolj minél messzebbre ebben a neonfényes kalandban!

Nagyobb kihívást szeretnél? Változtathatod a motorod színét is, hogy illeszkedjen a játékfelülethez.

Ez az arcade stílusú játék a (vezetői) ülésed szélén fog tartani. Dőlj hátra, pörgesd fel a motort, és szórakozz retro stílusban.

További játékok, mint a

Ha tetszik a Neon Rider kinézete és hangulata, érdemes kipróbálnod egy másik arcade-kedvencet, az Atari Breakoutot. Maradj a neon témánál egy oldalnézetes játékban, a Geometry Neon Dash Subzero-ban, ahol a kicsi, de gyors geometriai kockádat kell irányítanod az akadályokon keresztül. Ha egy másik motoros játékot szeretnél kipróbálni, népszerű címünk, a Moto X3M garantálja a szórakozást.

Egy másik játék, amit élvezhetsz, a Slice Master, egy furcsán megnyugtató és addiktív játék, ahol mindent felszeletelhetsz, amit csak látsz. Böngéssz alkalmi játékaink között további ilyen játékokért.

Megjelenési dátum

Május 2024

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés