Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mine Blocks

Értékelés:
9,1
(174 184 szavazatok)
Fejlesztő:
Zanzlanz
Megjelent:
2021. december
Utolsó frissítés:
2024. január
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Mine Blocks egy 2D-s Minecraft rajongói akciójáték, amely eredetileg Flash-ben jelent meg. Most újra játszhatsz a játékkal, mivel HTML5-ben építették át, és a fejlesztőcsapat rendszeres frissítéseket kínál. Fedezd fel, készítsd el és teremtsd meg a képzeleted világát ebben a nyílt világú játszótérben!

Hogyan kell játszani a Mine Blocks játékot

A Mine Blocks számos közös jellemzője van a Minecraft játékkal, beleértve a menő pixeles vizuális stílust is. A játék azonban teljesen új ötleteket is bevezet. A Mine Blocks két fő játékmóddal rendelkezik: túlélő és kreatív. Nemrégiben a "minijátékok" fülön új játékmódok is megjelentek.

Túlélés

Gyűjts különböző anyagokat, hogy menedéket, fegyvereket és élelmet készíts. Az anyagok másokkal kombinálva új tárgyakat hozhatnak létre. Például fa és kő felhasználásával egy fából készült fejszét készíthetsz. A kézműves recepteket a hivatalos wikiben találod. A menedék és a fegyverek szükségesek az ellenséges csőcselékekkel, például a csúszómászókkal, pókokkal és zombikkal való harchoz.

Kreatív

A Kreatív mód egy homokozó, ahol szabadon barangolhatsz, és korlátlan erőforrások állnak rendelkezésedre. Nem veszítesz életerőt és nem halsz meg, és a 'W' vagy a 'Space' dupla lenyomásával körberepülheted a térképet, hogy blokkokat, tárgyakat és mobokat helyezz el, ahová csak akarod. Ebben a módban használhatod a fantáziádat, hogy epikus építményeket, városokat, világokat és minden mást építs.

Csatlakozz a kincsvadászathoz!

Az 1.31-es frissítéstől kezdve csatlakozhatsz barátaidhoz az online többjátékos módban, és teljesítheted a kincsvadászatot, hogy megtaláld mind a 10 tárgyat 8 perc alatt, mielőtt másnak sikerülne!

További ilyen játékok

Böngéssz a Sandbox és Minecraft játékok között a Mine Blocks-hoz hasonló játékokért, mint a Bloxd. További akciójátékok, amelyeket érdemes kipróbálni: Jacksmith, ahol fegyvereket kovácsolhatsz a csatához; Cookie Delivery, ahol a sütik kézbesítése még sosem volt ilyen veszélyes; és Call of War, egy stratégiai WW2 MMO játék.

Jellemzők

  • Túlélő és kreatív mód
  • Játssz online a kincsvadászatban!
  • Mentsd el a szintjeidet és alkotásaidat
  • Határtalan alkotási és tervezési lehetőség
  • Az eredeti Minecrafthoz hasonló egyszerű irányítás

Platform

A Mine Blocks Flash játékként indult. A HTML5 verzió 2021 óta elérhető, és plug-inek nélkül játszható!

Fejlesztő

A Mine Blocks-t az indie játék- és zenefejlesztő Zanzlanz készítette. Ez a kis produkciós cég olyan fantasztikus címeket készített, mint a Snowman Slide, a Deseeder, és a népszerű folytatás, a Mine Blocks 2 és a Mine Blocks 3.

Utolsó frissítés

2024. jan. 04.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés