Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mine Blocks

Értékelés:
9,1
(166 838 szavazatok)
Fejlesztő:
Zanzlanz
Megjelent:
2021. december
Utolsó frissítés:
2024. január
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

A Mine Blocks egy 2D-s Minecraft rajongói játék, eredetileg Flashben jelent meg. Most ismét játszhatsz vele, mivel az HTML5-ben újraépítették, és a fejlesztőcsapat rendszeres frissítéseket kínál. Fedezz fel, készíts és alkoss világot a saját képzeleted szerint ebben a nyílt világú játszótéren!

Hogyan kell játszani

A Mine Blocks sok hasonló tulajdonsággal rendelkezik, mint a Minecraft, beleértve a menő pixelgrafikát is. De a játék új ötleteket is bevezet. A Mine Blocksban két fő játékmód található, a túlélő és a kreatív. A "minijátékok" fülön új játékmódok is elérhetőek.

Túlélő

Gyűjts különböző anyagokat, hogy otthont, fegyvereket és élelmet készíts. Az anyagok másokkal kombinálva új tárgyakat hozhatnak létre. Például, fából és kőből készíthetsz fából készült fejszét. Részletes információkért a kézműves receptekről látogasd meg az hivatalos wikiszótárat. Otthon és fegyverek szükségesek a csínytevő szörnyek, mint a creeper, pók vagy zombik elleni harchoz.

Kreatív

A Kreatív mód egy homokozó, ahol szabadon barangolhatsz, és korlátlan erőforrások állnak rendelkezésedre. Nem veszítesz életerőt vagy hal meg, és a 'W' vagy az 'Space' billentyű gyors egyszerű lenyomásával repülhetsz a térképen, hogy blokkokat, tárgyakat és szörnyeket helyezz el a kedved szerint. Ebben a módban fantasztikus szerkezeteket, városokat, világokat és még sok mindent megalkothatsz.

Csatlakozz a kincskeresők csapatához!

1.31-es frissítéstől kezdve csatlakozhatsz barátaiddal az online többjátékos módban, és részt vehetsz a kincskeresésben, hogy megtaláld a 10 tárgyat 8 perc alatt, mielőtt mások megtennék!

További hasonló játékok

További Homokozó és Minecraft játékokat találhatsz a kínálatunkban. Hasonló címek közé tartozik a Paper Minecraft, ami egy másik 2D-s Minecraft játék. Továbbá, népszerű, akció-orientált játékok is elérhetőek, mint például a Voxiom és a WorldZ.

Jellemzők

  • Túlélő és kreatív mód
  • Online kincskereső játékban játszhatsz!
  • Menti a szinteket és alkotásokat
  • Határtalan lehetőség az alkotásra és tervezésre
  • Használatos, egyszerű irányítások az eredeti Minecrafthoz hasonlóan

Platform

A Mine Blocks Flash játékként indult. Az HTML5 verziója 2021 óta elérhető és telepítés nélkül játszható!

Fejlesztő

A Mine Blocks című játékot a független játék- és zenei fejlesztő, Zanzlanz készítette el. Ez a kis fejlesztőcég már olyan fantasztikus címeket alkotott, mint a Snowman Slide, a Deseeder, és a népszerű folytatások, a Mine Blocks 2 és a Mine Blocks 3.

Utolsó frissítés

2024. jan. 04.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés