Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Gun Mayhem 2

Értékelés:
8,5
(79 881 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Gun Mayhem 2 egy akciódús 2D-s platformer lövöldözős játék. Vesd bele magad a fegyverekkel és robbanóanyagokkal teli kaotikus csatákba. A játékban különböző játékmódokat fedezhetsz fel és haladhatsz előre.

Hogyan kell játszani

Testreszabhatod a karaktered

A karakteredre többféle külsőt is választhatsz. Változtasd meg a színét, a arcszőrzetét és az öltözékét, hogy a legmenőbb lövöldöző jelmezt viselhesd az arénában. Fontosabb viszont, hogy egyedi előnyökkel rendelkező "perk"-et is kiválaszthatsz, amely segítségedre lesz a játékban.

Lökd ki az ellenfeleidet

A játék célja hasonló a Super Smash Flashhoz. Lökjed le az ellenfeleidet a platformról, és gondoskodj róla, hogy ne tudjanak visszaugrani. Ha te vagy az ellenfeled leesik, akkor elveszít egy életet. Különböző fegyvereket és tárgyakat gyűjthetsz a ládákból és a térkép különböző pontjairól.

Válassz játékmódot

Játszhatsz a kampánymódban, és fokozatosan feloldhatsz egyedi szinteket, vagy egyéni játékot hozhatsz létre, saját beállításokkal és sok egyedi térképpel. Az egyéni játékban akár 3 barátoddal is játszhatsz helyben, különböző beállításokkal.

Vállalj kihívásokat

Az úgynevezett kihívások módjában tökéletesítheted a lövészetről való tudásodat, és csillagokat kaphatsz a teljesítményedért. Ugorj bele a kaotikus csatákba ebben az klasszikus játékban, ami most még több zűrzavart hoz! Ha kevesebb zűrzavart szeretnél, nézd meg az eredeti Gun Mayhem játékot.

Jellemzők

  • Különböző fegyverek és kiegészítők széles választéka
  • Egyedi előnyökkel rendelkező testreszabható karakterek
  • Kihívások, amelyek tesztelik a lövészeti képességeidet
  • Egyjátékos vagy helyi négyjátékos módban játszható

Megjelenési dátum

2012. augusztus

Fejlesztő

A Gun Mayhem 2-t Kevin Gu fejlesztette.

Platform

  • Web böngésző

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés