Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Free Rider HD

Értékelés:
8,1
(9139 szavazatok)
Megjelent:
2016. május
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Free Rider HD egy online rajzolós játék, amelyben neked kell megrajzolnod a pályát amin haladsz, miközben versenyzel másokkal. Ez egy ingyenes és szórakoztató játék, amely a klasszikus Line Rider játéktól merít ihletet.

Free Rider HD - Rajzolj és száguldj

Száguldj

Mások által készített pályák ezrein száguldozhatsz bringával a pálcikaember karaktereddel. A pályákat szűrheted a mostanában népszerű, legtöbbet játszott, legjobbra értékelt és legújabb kategóriák szerint, hogy megtaláld a kedvenceidet.

Rajzolj

Rajzolj és építs egyedi digitális pályákat, majd oszd meg ezeket a Free Rider HD közösséggel. Rajzolhatsz vonalakat amin a karaktereknek haladnia kell, valamint, hozzáadhatsz a pályákhoz járműveket, bónuszokat és egyéb extrákat is.

Oszd meg a pályádat a közösséggel

Amikor elkészültél a saját pályáddal, meg tudod azt osztani a Free Rider HD közösséggel. A többi játékos ki tudja azt próbálni a böngészőn és a mobilalkalmazáson keresztül, majd értékelni is tudják.

Versenyezz

Ha bejön a Free Rider HD, akkor hozz létre saját felhasználót és csatlakozz a közösséghez. Ezután tudsz versenyezni más játékosokkal, tudod követni a kedvenc pályakészítőidet, sőt még bajnokságokban is tudsz indulni!

Funkciók

Készíts szuper pályákat a kreativitásod használatávalPróbáld ki a többi játékos által készített izgalmas pályákatTeljesíts küdletéseket jutalmakértVersenyezz online más emberi játékosokkal

Fejlesztő

Ezt a játékot Kano készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)AndroidiOS

Irányítás

  • Irányítás: WASD
  • Irányváltás: Z
  • Járműváltás: V

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés