Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Drift Arena

Értékelés:
8,9
(9518 szavazatok)
Fejlesztő:
Mad Hook
Megjelent:
2024. június
Utolsó frissítés:
2024. június
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:

A Drift Arena egy vezetési drift szimulátor játék, amelyben bizonyíthatod vezetési képességeidet, és a drift király bajnokává válhatsz, amint elsajátítod az egyensúlyt, a sebességet és az irányt az úton.

Hogyan kell játszani a Drift Arena-t

A Drift Arena egy meglehetősen klasszikus drift játék, ahol az irányítás egyszerű, két billentyűre korlátozódik: A, amellyel az irányt irányíthatod, és D, amellyel driftelni tudsz. Az arénában olyan akadályok vannak, mint a felhalmozott gumiabroncsok, teherkonténerek, olajfoltok stb. A feladatod az, hogy a lehető legjobban elkerüld ezeket az akadályokat, és driftelj körülöttük vagy mellettük. Ez elég egyszerűen hangzik, de az autód csúcssebességgel halad, így nehéz navigálni vagy irányítani.

A játékot egyszemélyes játékosként is játszhatod, ami remekül alkalmas arra, hogy gyakorolj és ráérezz, hogyan kell driftelni egy nem túl barátságos, zavaró tényezőkkel teli arénában. Ha elég pontot és személyes utcai hitelességet szereztél, próbáld ki a PvP többjátékos kört, ahol egy arénában fogsz vezetni egy másik játékossal. A végén összesítik a pontokat, és a legjobb driftelő nyer!

Fedezd fel a változatos környezeteket, nyisd fel és fejleszd az autókat, és mutass be lenyűgöző mutatványokat az extra pontokért. Tapasztald meg a csúcsminőségű autófizikát a leghitelesebb driftelés érzéséért. Ha már megbarátkoztál a környezettel és a játék irányításával, érezd jól magad, és fedezd fel, mire képes az autód.

Mit tehetek a megszerzett pontokkal?

Ha fejleszteni szeretnéd az autódat, több mint 100 000 pontra lesz szükséged ahhoz, hogy bármi tisztességeshez juss, ezért a pontokra koncentrálj, hogy megtapasztalhasd az egyes elérhető autók különböző driftjeit.

Tipp

Kerüld el a driftelést addig a pontig, hogy defektet kapj, ami lényegében véget vet a körödnek.

További ilyen játékok

Még mindig vágysz a sebességre? Ha tetszett a Drift Arena, akkor érdemes átböngészni a vezetés kategóriánkat további driftes játékokért, ahol olyan hasonló címeket találsz, mint a Drift Hunters és még rengeteg más. Ha inkább leparkolnád az autót, és inkább egy motoros kalandot próbálnál ki, próbáld ki a Moto X3M-et, egy 22 szintes, izgalmas motorversenyzős játékot.

Megjelenési dátum

  • 2021. január (Android és iOS)
  • 2024. június (WebGL)

Platformok

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Utolsó frissítés

2024. jún. 03.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés